ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Ο υπουργός δικαιοσύνης είναι από την Καλλονή. Μόνον; Και ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, αυτός που έβγαλε το καταδικαστικό πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή, είναι από την Καλλονή. Μόνον; Και η κυρία εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι από την Καλλονή. Κανένας άλλος; Άσε τις κακοήθειες ότι η νεόφωτιστη και χωρίς δική της έδρα Καλλονή σπρώχτηκε από τη διαιτησία στο περασμένο πρωτάθλημα.

Αναβολή πήραν οι “εμπλεκόμενοι” στην υπόθεση, ποια υπόθεση;, που προκύπτει μετά τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το 2012 800 περίπου κινητών τηλεφώνων. Μιλάμε για παράγοντες της ΕΠΟ, για διαιτητές, για παράγοντες του Ολυμπιακού και άλλους. Γιατί αναβολή; Ο κόσμος θα υποπτευθεί ότι η δουλειά πάει για θάψιμο. Γιατί να μη θαφτεί, αν δεν αξίζει τον κόπο να εκδικαστεί;

Κύτταξε να δεις, οι Κινέζοι έχουν πάρει πολλά ομόλογα του ελληνικού κράτους. Και οι σχιστομάτηδες θέλουν την προβλήτα νούμερο τρία στο λιμάνι Πειραιώς, και ο Σαμαράς, πρωθυπουργός ο άνθρωπος, κυττάει το συμφέρον της χώρας. Το αίτημα των Κινέζων δεν θα περπατήσει αν αντιδράει ο Δήμος Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοσιογράφοι στα ξερονήσια