ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!

 

Πόσο εύκολη είναι η ζωή. Μα, τόσο εύκολη, σου λέω. Το πιο εύκολο σήμερα είναι να κάνεις το σύμπαν των μήντια να ασχοληθεί μαζύ σου. Ας είσαι ο τίποτας. Ο καπετάν τίποτας. Κανένα πρόβλημα. Αμολάς μια υβριστική, προκλητική κουβέντα που αφορά έναν καλύτερο από σένα και πιάνεις εξάρες. Τόσο εύκολα.

Μιλάω για κάποιον βουλευτάκο της Ελλάδος, Νικολόπουλος στο όνομα, που χαρακτήρισε «πουσταριό» τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο οποίος παρ’ ότι επαγγελματίας πολιτικός είχε την ευθύτητα να δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Με αφορμή, λοιπόν, ότι ο εραστής του, ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου ο κύριος Μπέτελ δημοσιοποίησε το γεγονός, όπως είχε υποχρέωση στους πολίτες που τον προτιμούν για πρωθυπουργό.

Τι αηδιαστική μαλακία είναι αυτή του Νικολόπουλου που μίλησε για Ευρώπη των λαών κι όχι των πουσταριών; Δεν είναι πούστης ο άνθρωπος, ομοφυλόφιλος είναι. Διαφωνείς με την ομοφυλοφιλία; Κατανοητό. Σεβαστό. Κάνε τον πολιτικό σου αγώνα, κύριε πολιτικέ της πλάκας. Κάνε την επανάστασή σου, εναντίον των λαών της Ευρώπης που φόρα παρτίδα ξεκίνησαν να ψηφίζουν πρώτα δημάρχους gay, στο Παρίσι, στο Βερολίνο, σε πόλεις μεγάλες και εμβληματικές κι όχι τίποτα χωριά. Και οι λαοί πουσταριό ψηφίζουν πλέον και πρωθυπουργούς ομοφυλόφιλους.

Διαβάστε ακόμα:

Η φοβερή πριγκήπισσα της Τασκένδης