ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

 

Η ξευτύλα της θρησκείας. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Η απάτη της Εκκλησίας. Και ποτέ ο αποδυτηριάκιας δεν μιλάει αφοριστικά, όπως οι παπάδες. Πάντα με επιχειρήματα. Με λογική. Με σκέψη απλοϊκή. Να το καταλάβει και ο τελευταίος μπάμιας.

«Ο Πούτιν είναι υπό την επήρεια του Σατανά!”. Αυτή τη χοντρομαλακία είπε κοτζάμ Πατριάρχης του Κιέβου. Πριν προχωρήσω να πω και το άλλο.

Και μόνο ότι υπάρχει Πατριάρχης Κιέβου είναι πρόκληση. Δεν μπορεί, ρε, να υπάρχει Πάπας της Ρώμης και Πάπας του Παρισιού και Πάπας της Βαρσοβίας και του Βουκουρεστίου. Να, όμως, που ο αρχηγός της Εκκλησίας της Ουκρανίας, όπως κι εκείνος της Ρωσίας, λέγεται “Πατριάρχης του Κιέβου” και “Πατριάρχης της Μόσχας”.

Εγώ ξέρω ότι Πατριάρχης είναι ένας, ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ, δηλαδή όλων των ορθόδοξων χριστιανών. Το ορθόδοξο παπαδαριό, όμως, της Ρωσίας, όπως και της Ουκρανίας δεν τους φθάνει ο τίτλος του “αρχιεπισκόπου” και παίζουν μπάλλα σαν “Πατριάρχες”.

Παρακάτω. Το καταλαβαίνω να μην τα βρίσκουν πολιτικά και οικονομικά δύο χώρες, Ρωσία και Ουκρανία. Όταν, όμως, δεν τα βρίσκουν και δύο άνθρωποι του Θεού, του ίδιου Θεού, τότε το πράμα βρωμάει.

“Αν δεν λογικευθεί ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει την αιώνια καταδίκη στην Κόλαση” είπε ο Πατριάρχης Κιέβου. Ο μαφιόζος Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος τι λέει επ' αυτού; Σα χριστιανός θέλω να μάθω αν επιμένει κι αυτός ότι υπάρχουν καζάνια στην Κόλαση. Και ότι ο Πούτιν δεν συμπεριφέρεται όπως πολιτεύεται επειδή έτσι θαρρεί εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της Ρωσίας, αλλά επειδή είναι... ο νέος Κάιν, κατά τον Πατριάρχη Κιέβου.

Οι άνθρωποι είναι οι λαϊκιστές του κερατά, λέω για το παπαδαριό. “Ο Κάιν Πούτιν που σκότωσε τον αδελφό του Ουκρανό Άβελ”. Τι άλλο να ακούσουμε για να τους πάρει στο κυνήγι ο κόσμος τους απατεώνες.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παράνομα τζαμιά της Αθήνας