ΙΔΟΥ, ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ!

 

Οικογενειακή υπόθεση φρίκης. Είδα φωτογραφίες της κόρης του Άλεκ Μπώλντουιν και της Κιμ Μπάσιτζερ να φιλιέται στο στόμα με την γκόμενά της, μια σκυλαραπού, ένα απαίσιο φρικιό. Μια καλλονή είναι η κόρη, πολύ πιο όμορφη από τη διάσημη μαμάς της, την κάποτε εκρηκτική σεξόβομβα Μπάσιτζερ. Ένα δυστυχισμένο κορίτσι, ενός δυστυχισμένου γάμου κι ενός αποτυχημένου και ξεφωνημένου διαζυγίου το οποίο γέννησε την πιο μεγάλη δυστυχία. Αυτό το κορίτσι που προκαλεί, που έχει την αρρώστεια να επιδεικνύει ό, τι έχει διαταραχθεί σ' αυτήν.

Από πιτσιρίκα η κόρη των δύο ηθοποιών άρχισε να ντύνεται με τρόπο τέτοιο που να κερδίζει την προσοχή με φωτογραφίες που σήκωνε στα social media. Να δίνεται σε γκόμενους ρεμαλοειδείς. Γιατί όλα αυτά. Η απάντησή της στους γονείς της που ξευτυλίζονταν για χρόνια στα δικαστήρια ποιος θα έχει την κηδεμονία της. Επειδή και οι δύο πρώην σύζυγοι διεκδικούσαν την κόρη τους. Και ποιο ήταν το έπαθλό τους;

Η κόρη να κάνει μαρτύριο τη ζωή των γονιών της, πολύ περισσότερο απ' ό, τι ο ένας στον άλλον οι δυο γονείς της. Ένα παιδί που τα είχε όλα, που δεν της έλλειψε τίποτα απ' όσα χρειαζόταν για να περιφέρει τη δυστυχία της ως γνήσιο τέκνο της ταραγμένης εποχής της. Της δικής μας εποχής.

Διαβάστε ακόμα:

Παραλίγο να πεθάνει ο Θεός!