ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 

Η Τζούλια προσπαθεί να φοράει μία όσο γίνεται ανέμελη και χαζοχαρούμενη μάσκα στο πρόσωπό της, να μην αντιληφθεί κανείς το αδίστακτο φλερτ του άνδρα που την έχει στην αγκαλιά του, και την χορεύει. Ο τελευταίος, πάντως, που θα μπορούσε να υποψιαστεί κάτι είναι ο άνδρας της που κάπου θα έχει ξεχαστεί, με το ποτήρι ουίσκυ, ποιος ξέρει αν είναι το πέμπτο ή το έβδομο.

Κόσμος πολύς, ένας χαμός σε κάθε γωνιά της τεράστιας μονοκατοικίας και μιας απέραντης αυλής, φωτισμένης και στολισμένης γιορταστικά. “Πόσο θα 'θελα να μ' ακούσεις, να σου πω τι νοιώθω τούτη τη στιγμή...”.

- Τι θα μου έλεγες, δηλαδή..., τον διέκοψε δήθεν αδιάφορα η ηθοποιός επιστρατεύοντας όλη την υποκριτική της τέχνη, ενώ αισθάνεται το σκληρό του να την καρφώνει στην κοιλιά.

“Όταν μιλάς, Τζούλια, δεν προσέχω τι λες..., εγώ σκέπτομαι μόνο το στόμα σου, να με φιλάει, τη γλώσσα σου σε κάθε σημείο του σώματός μου, και στον ...”.

- Πάψε, Κίμωνα, φθάνει πια! Ξέρεις ότι έχω γιο στην ηλικία σου, 25 χρονών παλληκάρι..., αλήθεια φαντάστηκες ότι εμείς οι δυο...

“...Δεν είμαι 25!, βιάστηκε να της απαντήσει ο 30χρονος που από την αρχή της ξεκαθάρισε ότι απόψε είναι το τελευταίο βράδυ γι' αυτόν, άλλη ευκαιρία δεν θα περιμένει για να την πηδήξει.

“Δεν είμαι γιος σου, Τζούλια! Άσε, λοιπόν, κατά μέρος την ηλικία μου, μόνο σα μάνα μου δεν σε βλέπω. Τι σχέση έχει η διαφορά μας..., αλήθεια, πόσο χρονών είναι τα χείλη σου, ο κώλος σου, τα βυζιά σου..., έχουν πράγματι την ηλικία που γράφει η ταυτότητά σου;”.

Η γυναίκα ξέρει, και το θέλει τόσο πολύ, ποια θα είναι η κατάληξη της βραδυάς. Το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί τη φλόγα στο φυτίλι πριν εκραγεί η μπόμπα, η έκρηξη που θα τους κάνει ένα.

- Κίμωνα, είσαι εκτός ελέγχου, θα μας καταλάβουν..., να, η γυναίκα σου μας κυττάει.

“Αυτό θαρρείς μ' ενδιαφέρει, να μας πάρουν χαμπάρι; Αυτό που θέλω είναι να σε φάω ολόκληρη... Σ' αφήνω, εσύ βγες στην αυλή, κάπου θα υπάρχει ο άνδρας σου, θα 'ρθω να σε βρω σε επτά λεπτά”.

Πλησίασε την γυναίκα του, μοντέλο παροπλισμένο, σε μόνιμη κατάσταση υπαρξιακής αναζήτησης της ταυτότητάς της, μια 28χρονη με καταφύγιο τα χάπια και τις ουσίες.

Έψαξε την Τζούλια, την είδε σε πηγαδάκι, δίπλα στον σύζυγό της. Οι ματιές τους διασταυρώθηκαν έντονα. Απομακρύνθηκε επιδεικτικά, με βλέμμα που την καλούσε να τον ακολουθήσει στο σκοτάδι.

Δεν τους βλέπει μάτι εκεί που βρίσκονται.

- Κίμωνα, το έχεις παρακάνει..., η ηθοποιός συνεχίζει όσο την παίρνει να στέκεται μακριά από τις φλόγες του αρσενικού.

Ο άνδρας δεν έχει να της πει κάτι. Της τα λέει όλα με τα γυαλισμένα μάτια του. Ότι θα σε πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, αν δεν σε πάρω εδώ, τούτη τη στιγμή. Ότι μ' έχεις κάνει θηρίο της ζούγκλας, θέλω να σε δαγκώσω, να σου κάνω το γαμήσι της ζωής σου, να είμαι εγώ, όχι κάποιος άλλος, που θα σε γαμήσει αξέχαστα, να θυμάσαι τούτη τη νύχτα μέχρι να σε βάλουν στον τάφο σου.

Η γυναίκα ένοιωθε κιόλας, πριν την ακουμπήσει, να πλησιάζει σε οργασμό.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ολα λέγονται και όλα επιτρέπονται στο σεξ