Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ!

 

Δεν είναι αποκλειστική πληροφορία, είναι γεγονός. Ό, τι πιο διεφθαρμένο κυκλοφορεί στο δημόσιο βίο της χώρας βρίσκεται στις σφηγγοφωληές των Δήμων. Οι δήμαρχοι είναι μακράν οι περισσότερο σκανδαλοποιοί σε σύγκριση με τους υπουργούς. Οι Δήμοι λειτουργούν υπεράνω του κράτους. Και δεν δέχονται κυβερνητικό έλεγχο.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, που ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, ο πασίγνωστος και μη εξαιρετέος Ψινάκης Ηλίας με το που πάτησε στο Δήμο έπιασε τη μύτη του. Τι γίνεται εδώ; Και επειδή δεν ήθελε να λαμογιάρει, δεν βάζεις το χέρι στη φωτιά μήπως το κάνει αύριο, μεθαύριο, ο Ψινάκης πήρε τη σκούπα, ηλεκτρική, παρακαλώ.

Χωρίς πλάκα, ο τσαχπίνης Ψινάκης και με κόκκινο μαντήλι στο πέτο, την είδε ταύρος σε υαλοπωλείο. Με δικό του ελεγκτικό “συνεργείο” άρχισε να ψάχνει βιβλία και σκληρούς δίσκους, με σύνθημα “Όλα στη φόρα”, όχι “Όλα στη πυρά”.

Στο μεταξύ ο Ψινάκης, ο νέος δήμαρχος θα ντυθεί γαμπρός. Αυτή τη φορά όχι ξεκούμπωτο πουκάμισο και αστραφτερό γυαλικό, αλλά κανονικό ντύσιμο, σα γαμπρός. Θα κάνει τον πρώτο του γάμο, θα παντρέψει το πρώτο ζευγάρι με πολιτικό γάμο στον Μαραθώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μάρκος Σεφερλής και η μαντάμ μπουμπού