«ΒΡΑΧΙΟΛΙ» Ο ΡΩΜΑΝΟΣ, ΑΛΥΣΙΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

Πάει ο άλλος στην ταράτσα ενός κτηρίου και απειλεί «Πέφτω στο κενό αν δεν ικανοποιήσει το κράτος το τάδε παράνομο αίτημά μου». Ο Τσίπρας, όπως έκανε στην περίπτωση του Ρωμανού, τηλεφώνησε στον Βενιζέλο και στον Παπούλια: « Ικανοποιείστε το αίτημά του, προέχει η ανθρώπινη ζωή».

Το άλλο το τρελλό. Το είπε η γνωστή, όχι και τρελλή, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν η κυβέρνηση την έκανε γυριστή, αποδέχθηκε το παράνομο αίτημα του ληστή. «Κέρδισε ο Νίκος Ρωμανός», αυτό είπε η αμαζόνα του σύριζα.

Όχι, κυρία μου. Δεν το λες σωστά. Με την Μάλμε έπαιζε ο Ολυμπιακός, όχι μόνος του. Δηλαδή; Αν έπαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός, χωρίς αντίπαλο, θα ήταν σα να αυνανιζόταν. Μη λέμε μαλακίες, λοιπόν. Σύμφωνοι, κέρδισε 4-2 ο Ολυμπιακός, όμως συνέβη και το άλλο που της διέφυγε της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Έχασε 4-2 η Μάλμε. Έγινε κι αυτό.
Δεν κέρδισε μόνο ο Ρωμανός. Έχασε η κυβέρνηση. Έχασε η νομιμότητα.

Λέω και το άλλο. Μου είναι αδιάφορη η «νίκη» του Ρωμανού. Με ενδιαφέρει και σημειώνω την ήττα της κυβέρνησης. Επειδή τυχαίνει μέχρι σήμερα να με κυβερνάει η εκλεγμένη κυβέρνηση, όχι η εκλεκτή επανάσταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τροπολογία που ψηφίστηκε ο 21χρονος Ρωμανός θα παρακολουθεί μαθήματα με «βραχιολάκι». Την χοντρή καδένα που είναι κολημένη στη μεγάλη στρογγυλή μπάλλα τη φόρεσε η αλυσοδεμένη πια κυβέρνηση, στο κελί μέσα που βρίσκεται.

Ποιος ο επόμενος ληστής με καλάσνικωφ μετά τον Ρωμανό που πλέον διέκοψε την απεργία πείνας και δίψας και, ας ελπίσουμε εκδίκησης για την κοινωνία.

Μη το ξεχάσω. Ποιο «βραχιολάκι»; Δουλεύουνε τον κόσμο. Ο Ρωμανός θα βγαίνε από τη φυλακή, μετα συνοδείας, και χωρίς βραχιολάκι και κολιεδάκι. Το κράτος δεν έχει κάνει ακόμα το διαγωνισμό για να προμηθευτεί βραχιόλια, κολιέδες, καδένες, σκουλαρίκια, σταυρουδάκια και ματάκια για να μη ματιάσουν τον Ρωμανό μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ρε, δε γαμιόμαστε με τον Ρωμανό