ΣΚΑΣΜΟΣ! ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...

 

Είναι ασύλληπτο. Δεν αντέχεται ρε, παιδιά. Μπήκανε και γαζώσανε κόσμο στα καλά καθούμενα. Γιατί; Διότι έτσι τους είπανε ότι προστάζει ο Αλλάχ. Ποιοι; Οι από πάνω. Τους από πάνω τους είχαν ενημερώσει οι πιο πάνω. Τι; Πως ο φανατισμός πρέπει να συντηρηθεί πάση θυσία.

Υπάρχουν όπλα που πρέπει να πωληθούν. Κάποιοι πρέπει να φανατιστούν, να εκπαιδευτούν, να τα χρησιμοποιήσουν... Το χειρότερο είναι ότι χάθηκαν ζωές. Ανθρώπων ενεργών, δημιουργικών. Που ήθελαν να ζήσουν. Που είχαν κάτι να πουν.

Το πολύ κακό είναι η κουβέντα που φουντώνει. Για τις θρησκείες και τους μετανάστες. Πριν λίγες ώρες χάθηκαν ένας πατέρας, μια μάνα, ένας θείος, μια ανηψιά. Κι εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι για τον φράχτη του Εβρου, τη διαβολικότητα του Ισλάμ, την καθαρότητα της Χριστιανοσύνης και της φυλής μας. Κι οι άλλοι εμείς για τους φασίστες που αποκαλύπτονται γύρω μας, έτοιμοι να ρίξουν μετανάστες σε φούρνους και μουσουλμάνους στην πυρά. Ολοι μας κυνικοί συζητητές, καθισμένοι πάνω στα πτώματα της Charlie Hebdo. Μια ντουζίνα νεκροί ήταν απλώς η αφορμή για να εξωτερικεύσουμε τη μαλακία που κουβαλάμε στον εγκέφαλο.

Α, να χαθείτε ρεμάλια. Σκασμός. Λίγος σεβασμός στους νεκρούς...

Διαβάστε ακόμα:

Η δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα