ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Συνταρακτικό ερώτημα που σε ρίχνει κατ' ευθείαν στο κενό. Για φαντάσου, ποιά θα ήταν η ζωή στον πλανήτη, των ανθρώπων η ζωή και η Ιστορία τους, εάν και η γυναίκα, όπως όλα τα θηλυκά που γεννοβολούν, δεν ευχαριστιόταν στην συνουσία. Ναι, το μόνο θηλυκό που κυκλοφορεί στη Γη και νοιώθει την υπέρτατη ευτυχία του σεξουαλικού οργασμού είναι η γυναίκα.

Κανένα ζώο, θηλυκό ζώο, πετούμενο, ερπετό, της θάλασσας, μικρό, μεγάλο δεν πλάστηκε με το προνόμιο της χαράς, της ηδονής και της χαλάρωσης που προσφέρει η κορύφωση και το τελείωμα στο γαμήσι. Μόνον η γυναίκα, είτε μόνη της, όταν αυνανίζεται, είτε με σύντροφο, άνδρα ή γυναίκα, μπορεί να κάνει ένα σύντομο ταξιδάκι μέχρι τον παράδεισο.

Της αρέσει, δεν της αρέσει της γάτας, νταηλίκι θα την βάλει κάτω ο γάτος και, δαγκώνοντας την από το σβέρκο, της κάνει τη δουλειά. Το ίδιο και ο σκύλος, θα την καβαλήσει με το ζόρι την σκύλα, άμα λάχει.

Το σμίξιμο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, ακόμα και το πιο βίαιο, το πιο άγριο γίνεται έτσι με την επιθυμία τους. Του αρσενικού και της θηλυκιάς, δηλαδή δύο διαφορετικών μηχανισμών σε λειτουργία σώματος, αλλά και διαφορετικού ψυχισμού.

Απλή ιστορία για τον πάντα ετοιμοπόλεμο άνδρα να διατρέξει την σεξουαλική απόσταση από την αφετηρία μέχρι να κόψει το νήμα. Μια διαδικασία απλούστατη. Για την γυναίκα το έργο παίζει με άλλο καλωδιακό σύστημα, χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούν οι δικές της εγκεφαλικές χορδές. Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα, τα χάδια, τα φιλιά, τα ερωτόλογα. Όλο το πακέτο τρυφερότητας που προκαλεί άνευ εντολής τα λικνίσματα του κορμιού της, τις μουνοσυσπάσεις, πριν ακόμα και απαραιτήτως μπουν στο παιχνίδι τα αναγκαία μουνοζούμια, τα υγρά του αιδοίου.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν «πιάνουν» πάντα οργασμό, ακόμα κι αν είναι μουνόγαμες, που ικανοποιούνται μόνο με το αιδοίο και φτιάχνονται επίσης στον κόλπο μόνες τους, με αυνανισμό. Συμβαίνει σε γυναίκα να της «έρχεται» ο οργασμός μ' έναν άνδρα και να μη σκοράρει μ' άλλον. Ακόμα, μ' έναν συγκεκριμένα συνήθως να φθάνει στη βρύση, αλλά να μη «βλέπει» τίποτα. Ενώ μ' άλλον άνδρα να ''βλέπει''. Τι θα μπορούσε να «δει» στη σεξουαλική της απογείωση;

«Βλέπει» η γυναίκα με κλειστά μάτια εκείνες τις μονάκριβες στιγμές όσο όλο το Είναι της καλπάζει ... Όταν, μάλιστα, μια ζέστα, μια γλυκιά φωτιά από την «περιοχή», από τον κόλπο ξεκινάει να απλώνεται σ' όλο της το κορμί. Τότε είναι που «βλέπει» αγγέλους, που λέμε, όχι ακριβώς αγγέλους, το κορίτσι έχει χαθεί σε κόσμο φτιαγμένο από χρυσόσκονη... Δεν ελέγχει τον εαυτό της, είναι τρισευτυχισμένα χαμένη με λυμένο το χειρόφρενο στην κατηφόρα κι αυτό είναι το δώρο των ουρανών...

Κάποιες λένε ότι στις μαγικές στιγμές του οργασμού «βλέπουν» τρυφερά χορταριασμένα λιβάδια..., άλλες ότι ακούνε μουσική χωρίς ήχο..., άλλες λες ότι πετάνε χωρίς να έχουν επαφή με τα σύννεφα γύρω τους..., άλλες ότι είναι αιχμάλωτες, συνεπαρμένες σε μια μεθυστική ζάλη από τις ακτίνες του ήλιου...

Διαβάστε ακόμα:

Οταν μαθεύτηκε το απαγορευμένο μυστικό!!!