ΟΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΔΟΕ

 

Δεξιοί και αριστεροί; Κυβερνητικοί κι όχι σ' ένα πράμα συμφωνούν. Για ένα πράμα δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα που να διαφωνεί. Ότι στη χώρα μας το μέγα πρόβλημα είναι η φοροκλοπή. Η φοροδιαφυγή. Αυτοί που κονομάνε πολλά, αλλά και αυτοί που έχουν μικρότερα έσοδα, όλοι δεν δηλώνουν την αλήθεια στην εφορία.

Βαρεθήκαμε να το ακούμε. Ότι αν όλοι οι Έλληνες, ιδιαίτερα οι ματσωμένοι, δεν έκρυβαν τα κέρδη τους, δεν θα είχαμε πρόβλημα δημοσιονομικό. Γι' αυτό, άλλωστε, δημιουργήθηκε το ΣΔΟΕ, το Σώμα οικονομικού εγκλήματος.

Τα πράγματα είναι ευχάριστα. Οι γκόμενες, οι πρώην γκόμενες, δείχνουν το δρόμο για να αντιμετωπιστεί σε κάποιο βαθμό η φοροδιαφυγή. Συγκεκριμένα πράγματα. Χειροπιαστά.

Μια κυρία πήγε στο ΣΔΟΕ και είπε το και το. Ο τάδε γυναικολόγος στο Κολωνάκι σας δουλεύει, ψάξτε τον. Έτσι κι έγινε. Και τον βρήκανε τον γιατρό να έχει αδήλωτα 2 εκ. ευρώ. Τι είχε συμβεί; Ο γιατρός ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του και ερωτικά είχε αποκατασταθεί με την κυρία που τον κάρφωσε στο ΣΔΟΕ. Όταν, λοιπόν, ο γυναικολόγος την έκανε ξού την ερωμένη και επέστρεψε στην σύζυγο, την βρήκε από την πρώην του.

Το ίδιο(!) σενάριο έπαιξε και με μία κερατωμένη γκόμενα μεγαλοδικηγόρου. Η παρατημένη τον ρουφιάνεψε στο ΣΔΟΕ και στο τσεκάριμα τον βρήκανε ελεγκτέο για 1,5 εκ. ευρώ.

Τι πρέπει να κάνει ο διοικητής του ΣΔΟΕ; Δεν θέλει σκέψη. Μια ειδική τριμελής ομάδα θα αναζητεί τις γκόμενες τις πρώην όλων των υπόπτων για φοροδιαφυγή. Αυτές να ψήνουν, αν χρειαστεί με κάποιο χαρτζηλίκι, ίσως και κανένα... κρεββάτι, για να τα ξεράσουν όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Μπανίζουμε σεξ, μυρίζουμε σεξ, δεν κάνουμε σεξ!