Ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!

 

Αυτά που θα διαβάσεις μόνον στον αποδυτηριάκια θα τα βρεις. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο γεγονός, μάλιστα φρέσκο, φρεσκότατο, όπου με απόφαση της Δικαιοσύνης έγινε η αδικία της αιωνιότητας. Ίσως να μην φταίνε 100% οι δικαστές της Κύπρου, αλλά ο τρόπος που υποστήριξε την αγωγή του εναντίον τριών ερωμένων του ο τηλεπαρουσιαστής που απατούσε την σύζυγό του.

Κατ' αρχάς χίλια συγχαρητήρια στην κερατωμένη σύζυγο, η οποία στο δικαστήριο κατέθεσε ότι «η ανδρική απιστία είναι φαινόμενο αποδεκτό και παραδεκτό». Η κυρία μ' αυτή τη στάση της δεν είναι ότι απλά συγχώρεσε τον σύζυγό της, αλλά έδωσε το μήνυμα σοφίας στις γυναίκες της οικουμένης: «Δεν σημαίνει ότι ο άντρας μου με αγαπάει λιγώτερο επειδή λόγω της πολυγαμικής του φύσης έριξε το μάτι του και σε κάποιαν άλλη».

Πώς έχει αυτή η αληθινή ιστορία με δυο λόγια και χωρίς να αναφερθώ σε ονάματα, άλλωστε πλησιάζουμε σοβαρά το γεγονός, καμμία πρόθεση για ερεθιστικό κουτσομπολιό. Τηλεοπτικός σταρ στο νησί ο άνδρας είχε εξωσυζυγικές περιπέτειες, με πόσες άγνωστο. Τις τρεις κατηγόρησε και γι' αυτό απαίτησε αποζημίωση, ότι τον κάρφωσαν στη γυναίκα του, στην οποία έστειλαν επιστολή και της γνωστοποιούσαν ότι ο άντρας σου σε απατάει.

Δικαίως ο τηλεπαρουσιαστής στράφηκε δικαστικά εναντίον των τριών κυριών που ξενοπηδούσε. «Μ' αυτά που είπατε με θίξατε, με μειώσατε». Και το δικαστήριο απάλλαξε τις τρεις πρώην γκόμενες διότι, λέει, αυτά που ισχυρίστηκαν ήταν αληθή.

Αυτή δεν είναι δικαιοσύνη. Να τη βράσω τέτοια δικαιοσύνη. Βεβαίως απατούσε την γυναίκα του ο παρουσιαστής, όμως αυτό είναι ένα γεγονός προσωπικό! Διαπροσωπικό αναμέσα στον παντρεμένο και την γκόμενα. Με ποιο δικαίωμα η γκόμενα να γνωστοποιήσει σε τρίτο πρόσωπο μία ευκαιριακή σχέση της με παντρεμένο;

«Θέλω να σε πηδήξω. Μ' αρέσεις σα γυναίκα, αν γουστάρεις κι εσύ, φύγαμε». Έχει μία ιερότητα οτιδήποτε αφορά προσωπικό θέμα. Δεν της είπε ο άντρας «Δεν είμαι παντρεμένος», ούτε «Όταν σε βαρεθώ έχεις δικαίωμα να με ξεφωνήσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Στα πόσα ραντεβού πρέπει να πηδηχτείτε