ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ!

 

Με ρόπαλα στα χέρια και πυροσβεστήρες 20 περίπου κουκουλοφόροι αποπειράθηκαν να κάνουν κατάληψη στη Νομική, στην οδό Σόλωνος, με αίτημα να απελευθερωθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός. Μην το λησμονήσουμε. Ο μεγαλύτερος από τους αδελφούς Ξηρού, ο Χριστόδουλος ήταν στην «17 Νοέμβρη», είναι όμως κι ένας αμετανόητος αεκτζής. Όχι μόνον αμετανόητος οπαδός της τρομοκρατίας, της ένοπλης βίας.

Δεν το αποκλείω, λοιπόν, αυτοί οι 20 που με κουκούλες και οπλισμένοι με ρόπαλα και μεταλλικούς πυροσβεστήρες να είναι αεκτζήδες, μάλιστα οι ίδιοι που διέκοψαν την ρεβάνς κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ήδη οι ρεπόρτερ της πλάκας τους κατέταξαν σε «αναρχικούς» τους κουκουλοφόρους και ροπαλοφόρους και σε άτομα του «αντεξουσιαστικού χώρου». Πως το ξέρουν; Μήπως είναι από κάποιον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ ή, και του Παναθηναϊκού που με την κατάληψη της Νομικής διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης και του Κοντονή Σταύρου να μετατρέψει σε ξενέρωτες... Λέσχες Φιλάθλων τους Συνδέσμους.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται τίποτα. Η απόπειρα κατάληψης του κτηρίου της Νομικής να έχει σχέση με την ποινή, την αφαίρεση βαθμών λόγω επεισοδίων από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στους αγώνες τους με τον Ολυμπιακό.

Η αρχική ανακοίνωσή τους είναι για ξεκάρφωμα. Μέχρι να μπούνε στο ψητό.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 30 θα έκλειναν το κοινοβούλιο