ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

 

Την βλέπω και ο πόθος διατρέχει όλο μου το κορμί. Κόβεται η ανάσα μου. Είμαι ερωτευμένος με τη δικιά μου, όμως να, που αντικρύζω τούτη την ξένη και τρελαίνομαι. Αν την αγνοήσω, αν δεν υπακούσω στις γλυκές παρορμήσεις μου, θαρρώ πως δεν θα ξαναδώ τα αστέρια, ίσως και τον ήλιο. Τόσο τρισμέγιστη θα 'ναι η απώλεια να μη χαρώ τούτο το τεφαρίκι. Δεν κατάλαβα. Αυτό το κορίτσι που αγκαλιάζουν τα ματάκια μου το θέλω, τι μ' εμποδίσει να το πλησιάσω, ίσως και το καταφέρω.

Μια θρησκεία μου φθάνει και μου περισσεύει. Το ίδιο και μια ομάδα. Όχι, όμως, και μια γυναίκα. Ποτέ. Γιατί; Είμαι άνδρας. Γι' αυτό, για τι άλλο. Η ανδρική μου φύση δεν μ' αφήνει να βρω τις ισορροπίες μου με μια γυναίκα, όσο κι αν είμαι καψούρης μαζί της, όσο κι αν την εκτιμώ.
Οι σοφοί λαοί ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Έβαζαν τον θεό να ευλογάει την πολυγαμία. Να επιτρέπει στον άνδρα να έχει και δύο και τέσσερις και όσες θέλει. Και οι κυρίες να συμβιβάζονται. Και να ανταγωνίζονται ποια θα με φτιάχνει καλύτερα.

Μεγάλη εφεύρεση η θρησκεία. Στη υπηρεσία των δυνατών. Πάντα. Άλλο ότι παίζει το παραμύθι ότι είναι για τους αδύναμους. Και οι μαλάκες, οι φουκαράδες οι αδύναμοι να τσιμπάνε. Μη ξεφεύγουμε.

Με μια γυναίκα πας στον Παράδεισο. Εγγυημένα. Άμα είσαι δυνατός στο παιχνίδι του έρωτα και ρουφάς τα ποτά της θεϊκής ηδονής, θα βρεις τον τρόπο να τρυπώσεις, ακόμα και μέσα από μία χαραμάδα στον Παράδεισο. Την μεγάλη Πύλη, όμως,την κεντρική Πύλη του Παραδείσου θα τη διαβείς στα σίγουρα αν ικανοποιείς περισσότερες από μια και δυο γυναίκες.

Έτσι που λες. Δεν είμαι άπιστος της αγαπημένης μου, ούτε παλιοχαρακτήρας όταν βλέπω κάποια άλλη και λιγώνω. Δεν φταίω εγώ. Και γιατί να φταίω, ρε. Η ανδρική μου φύση με προστάζει. Όπως δεν με βαστάει φρένο όταν νοιώθω να μου στέλνει μήνυμα η άλλη. Έλα να με τραντάξεις! Να με μουλιάσεις!

Διάβασε ακομα:

Τα «βοηθήματα» ντοπάρουν το σεξ