ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!

 

Οι Έλληνες, αναφέρομαι στους άνδρες, όχι στις γυναίκες το 'χουν ρίξει στον αυνανισμό. Μία ακόμα ηρωική και πένθιμη συνέπεια της οικονομικής κρίσης που έχει κτυπήσει τη χώρα εδώ και έξι χρόνια. Είναι η διαπίστωση μετά από έρευνα της Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας.

Το λέω απότομα. Καμμία έκπληξη ότι διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανδρών, των ανδρών όχι των εφήβων, που καταφεύγουν στη σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση. Λόγω της οικονομικής κατάστασης. Μοιραία και οι γυναίκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επιστημονική έρευνα το έντονο άγχος που προκαλούν οι δυσκολίες επιβίωσης στην Ελλάδα είναι η βασική αιτία να έχουν αυξηθεί οι άνδρες που παρουσιάζουν πρόωρη εκσπερμάτιση. Nα «τελειώνουν» γρήγορα, με συνέπεια οι άνδρες να αποφεύγουν να έρθουν σε επαφή με την σύζυγό τους, με τη σύντροφό τους. Επειδή φοβούνται ότι θα έχουν χαμηλές επιδόσεις στη σεξουαλική επαφή.

Στην Ελλάδα του 2015, λοιπόν, το γαμήσι μειώθηκε δραστικά από τη μία και από την άλλη αυξήθηκε ο αυνανισμός. «Ουάου» που θα έκανε ο ξυρισμένος Βαρουφάκης. Ας ελπίσουμε να μη μαλακίζεται και η κυβέρνηση στο νιτερέσο με τους δανειστές μας.

Δεν κάνω πλάκα. Σε παρακαλώ. Τα πράγματα είναι κρίσιμα. Δεν είναι μικρό το άγχος του οικονομικού επιτελείου του σύριζα που έχει αναλάβει να καθαρίσει τη μπουγάδα. Η πίεση είναι συντριπτική και δεν αποκλείεται συμπτώματα πρόωρης εκσπερμάτισης να εμφανίζουν οι Τσίπρας, Δραγασάκης, Σταθάκης, Τσακαλώτος, Βαρουφάκης και σία.

Φοβερά πράγματα. Η κρίση μας άδειασε τις τσέπες, μας κόβει το κανονικό σεξ, μας οδηγεί στη μαλακία, και τον απλό κοσμάκη και τους οικονομικούς υπουργούς. Λέτε να έχουν πρόβλημα, έλλειμμα σεξουαλικής επαφής οι γυναίκες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης;

Διαβάστε ακόμα:

Για βραβείο η δασκάλα που αυνανίστηκε δημόσια