ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Πολύ ψύχραιμοι δείχνουν οι πολιτικοί απέναντι στο μέγα πρόβλημα που απειλεί τη χώρα. Το δημογραφικό ναρκοθετεί την εθνική μας οντότητα περισσότερο κι από αυτή την οικονομική κρίση. Αλλά, όπως και σε όλα τα άλλα προβλήματα, δεν υπάρχει εθνική πολιτική. Ήδη όπως κατέδειξε η απογραφή του 2011, ο πληθυσμός άρχισε να μειώνεται κι αν συνεχιστεί η μείωση με τους ίδιους ρυθμούς, το 2060 η Ελλάδα θα έχει 8,5 εκατ. κατοίκους από 11 και κάτι που έχει σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται ότι βρήκε τη λύση. Ούτε κίνητρα για αύξηση των γεννήσεων, ούτε επιδόματα, ούτε μέτρα στήριξης της οικογένειας. Ελληνοποίηση των μεταναστών. Στη χώρα, πάντα σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, ζούν 991.929 μετανάστες - 199.101 από τις ευρωπαϊκές χώρες, 708.003 από τις άλλες χώρες και 4.825 χωρίς υπηκοότητα ή με αδιευκρίνιστη υπηκοότητα. Σύνολο 991.929 αλλοδαποί έναντι 9.903.296 γηγενών.

Η κυβέρνηση έκανε ήδη την αρχή για τη νομιμοποίηση τους με την χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Απαραίτητες προϋποθέσεις η εγγραφή του παιδιού στην πρώτη δημοτικού και μόνιμη διαμονή ενός των γονέων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, πριν από τη γέννηση του παιδιού.

Βεβαίως ο αριθμός των μεταναστών έχει αυξηθεί πολύ από το 2011 και αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο. Είναι οι... Έλληνες εισαγωγής που θα σπεύσουν μόλις γίνει ευρύτερα γνωστό ότι τώρα που η Ελλάδα δεν έχει χρήματα για εισαγωγές προϊόντων, εισάγει ανθρώπους και δή αδασμολόγητους.

Διαβάστε ακόμα:

Τι παίζει τελικά με τις μίζες του δημοσίου