ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ(!) ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Από σήμερα ξεκινάει στον Κορυδαλλό η μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Μεγάλη» λέμε διότι είναι πολλοί, στον αριθμό 69, οι κατηγορούμενοι, όλοι βουλευτές και στελέχη του τρίτου κόμματος στη Βουλή. Βάλε και τους 230(!) μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης, και τους δικηγόρους, οπότε δικαιολογημένα η δίκη είναι μεγάλη, «μέγιστη», αν ληφθεί υπ' όψιν ότι δεν αποκλείεται να κρατήσει μέχρι κι ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο!

Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που κατηγορούνται συλλήβδην βουλευτές ενός κόμματος. Για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η δίκη θα γίνει στο χώρο των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού. Πρόεδρος του δικαστηρίου είναι η κυρία Μαρία Λεπενιώτη. Εισαγγελέας η κυρία Αδαμαντία Οικονόμου. Τακτικά μέλη οι δικαστές Γεσθημανή Τσουλφόγλου και, ένας άνδρας, ο Ανδρέας Ντόκος.

Να σημειώσω ότι οι Μιχαλολιάκοι και οι Κασιδιάρηδες είναι κατηγορούμενοι μετά την παραπεμπτική πρόταση του Ισίδωρου Ντογιάκου, σημερινού προϊστάμενου της εισαγγελίας εφετών Αθηνών, που είχε πάρει την απόφαση μαζύ με τις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Χρυσαυγίτες, έτσι και σας στριμώξουν τελικά, θα το έχετε βρει από... φουστάνι.

Διαβάστε ακόμα:

Πληρώναμε 1000 ένστολους για φιγούρα κάποιων