ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

 

Το έχει αποδείξει δεκάδες φορές. Όταν πρέπει να πει κάτι, το λέει στα ίσια χωρίς να υπολογίσει το κόστος και τις συνέπειες. Για μία ακόμη φορά μίλησε πρόσφατα στον ΟΗΕ και τους τα «έχωσε», κανονικά! H Angelina Jolie άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΟΗΕ για την αποτυχία διαχείρισης της συριακής κρίσης κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Συμβούλιο Ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.

Μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας με την ιδιότητά της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και έκανε λόγο για ευθύνες του οργανισμού που δεν κατάφερε να προστατέψει του Σύριους πρόσφυγες. "Καλώ τα μέλη του συμβουλίου να πάψουν να στέκονται αμέτοχοι και να βρεθούν δίπλα στους πρόσφυγες για να βιώσουν το δράμα τους.
Είναι αρρωστημένο να βλέπουμε ανθρώπους να πνίγονται στα σύνορα της πλουσιότερης ηπείρου του κόσμου" σχολίασε για την μεταναστευτική κρίση στη Μεσόγειο."Η αποστολή του ΟΗΕ είναι να προλαμβάνει και να τερματίζει τις συρράξεις, κάτι το οποίο δεν έγινε στην περίπτωση της Συρίας" πρόσθεσε σε άλλο σημείο της ομιλίας της.

Η συνέχεια στο www.nikosonline.gr