ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΕΥΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!

 

Μια κουβέντα της λες, και επιτόπου σου κάθεται το κορίτσι. Σε χρόνο μηδέν είναι στα μπράτσα σου ανάμεσα και όπως την γέννησε η μάνα της. Μην πεις ότι την έριξες, εκείνη ήθελε να πέσει. Κι αν δεν ήσουν εσύ, θα ήταν κάποιος άλλος. Όπως πριν από σένα, το ίδιο εύκολα την είχε «κατακτήσει» άλλος, κι αμέσως μετά από σένα σειρά θα πάρει άλλος.

Είναι η καυλομούνα. Η πουτανιάρα. Η σκίστρα. Η ξεσκίστρα. Σίγουρα; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο στην κοπέλλα που δεν το 'χει σε τίποτα να ανοίγει τα πόδια. Μήπως υπάρχουν κάποιοι ειδικοί λόγοι και συμπεριφέρεται έτσι ξετσίπωτα, μια ερωτιάρα, καμία σχέση με παγερομούνα, πρωτόβγαλτη, ντροπιάρα.

Η κατηγορία του εν λόγω θηλυκού δεν ψάχνεται για μόνιμη σχέση. Στο στοιχείο αυτό πιθανόν κρύβεται το μυστικό της νεαράς και, παρεξηγημένα, δίνει την εντύπωση της σεξουλιάρας. Στο φινάλε και από την πλευρά του πως να σκεφθεί ο νορμάλ αρσενικός να προχωρήσει μαζί της σε γνωριμία διαρκείας. Μ' ένα πουτανόσογο. Όχι, βέβαια. Μ' αυτό το πουτανόπραμα. Σε καμία περίπτωση. Μια γυναίκα που δεν ψάχνεται για την καλή μεταγραφή. Να στεριώσει σε κάποιον. Κι αν δεν κολλήσει η δουλειά, να προσπαθήσει μετά να τακιμιάσει μ' άλλον σύντροφο.

Δεν αποκλείεται το θηλυκό άτομο με την έντονη ερωτική(;) ζωή να πάσχει από μοναξιά! Από ανασφάλειες. Να μην έχει καμία επιθυμία για σοβαρό δεσμό από το φόβο ότι θα πέσει στο κενό. Ότι θα γνωρίσει τον πόνο. Επειδή είναι σίγουρη πως θα της προκαλέσει δυστυχία ο χωρισμός. Ακόμα γιατί είναι ανίκανη να διαχειριστεί κανονική σχέση. Και γιατί δεν πιστεύει στον εαυτό της.

Αυτά τα ολίγα για το ένα από τα 2-3 κλασικά πορτραίτα της εύκολης γκόμενας.

Διαβάστε ακόμα:

Για να θέλει σεξ μαζύ σου, ξανά και ξανά