ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

 

«Και μη χειρώτερα!!!». Έτσι καταλήγει η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που διαφωνεί με την επέκταση του Συμφώνουν Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Φοβερά πράγματα. Ο άνθρωπος ζει σ' άλλον αιώνα. Και αφού αναφέρει ένα κάρο αηδίες, πράγματα εντελώς άσχετα με το θέμα με το οποίο διαφωνεί, το Σύμφωνο Συμβίωσης των gay, καταλήγει με τη φράση «Και μη χειρότερα!!!».

Αυτό ακριβώς αξίζει να πει κανείς για τις ασυναρτησίες του παπά: «Και μη χειρώτερα!». Και αδιάφορος να είσαι για το τι γουστάρουν, για το αν θέλουν να ζουν σα ζευγάρι δυο άνδες ή, δυο γυναίκες, ακόμα κι αν αισθάνεσαι αποστροφή για μια τέτοια συμβίωση, παίρνεις το μέρος των ομοφυλοφίλων μ' όσα γελοία και ηλίθια αναφέρει ο ρασοφόρος μητροπολίτης Πειραιώς.

Μας πληροφορεί ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το είχε εμπνευστεί «ο... φρενοβλαβής αυτοκράτωρ Νέρων, αυτός που έκαψε τη Ρώμη για να εμπνευσθεί τις άριές του που όπως καταγράφει ο εξαίρετος ιστορικός Κάσσιος Δίων σύναψε επίσημη ομοφυλοφιλική σχέση με δύο Έλληνες απελεύθερους, τον «ανδρώδη» Πυθαγόρα και τον «γυναικώδη» Σπόρο, τον οποίο κατέστησε εκτομία και τον ονόμασε Σαββίνα!!!». Είναι δυνατόν να είσαι μητροπολίτης και να υπογράφεις τέτοιες κουταμάρες; Είναι. Ευτυχώς που τον άνθρωπο είναι δύσκολο να τον πάρουν στα σοβαρά, διαφορετικά θα ήταν επικίνδυνος.

Άσε το άλλο το πιο κουφό. Ο Σεραφείμ υποστηρίζει ότι η σωματική επαφή των ομοφυλοφίλων προκαλεί «άπειρες λοιμώξεις του οργανισμού και καρκινογενέσεις, οι οποίες θα αυξήσουν τον τζίρο των μεγάλων πολυεθνικών του φαρμάκου». Αδιαφορεί ο παπάς αν οι gay θα παθαίνουν λοιμώξεις και καρκινογενέσεις. Άλλο είναι εκείνο που τον ενδιαφέρει και σαν καλός Έλληνας το προτείνει:

Επειδή η Ελλάδα είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση το υπουργείο να συμβληθεί με τις πολυεθνικές φαρμάκου. Για να ζητήσει... ποσοστά, αφού με το νομοσχέδιο θα αυξηθεί η κατανάλωση φαρμάκου για την καταπολέμηση των λοιμώξεων και των καρκινογενέσεων.

Και μη χειρώτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μνημονιακό κόμμα και ο Σύριζα