ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ GAY

 

Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Να είσαι π.χ. χριστιανός, τέλος πάντων να λες ότι είσαι χριστιανός και να μη τηρείς τα βασικά, τα πιο βασικά του δόγματος. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το δέχομαι. Έρχεται η θρησκεία που την εκφράζει η Εκκλησία, η Ιερά Σύνοδος, όχι ο Σύριζα και η Θύρα 7, και λέει π.χ. «Όχι στον γάμο ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους».

Πώς, λοιπόν, έρχεσαι εσύ, κύριε ομοφυλόφιλε, ενώ παραμένεις χριστιανός να απαιτείς να σε παντρέψουν με θρησκευτικό, με πολιτικό γάμο, άσχετο αυτό.

Δεν εξετάζω ποια πλευρά έχει δίκαιο. Αδιαφορώ. Δεν θα πω ότι έχει δίκαιο το παπαδαριό. Ούτε ότι είναι σωστό να επιτραπεί ο γάμος και ανάμεσα σε δυο γυναίκες, και σε δυο άνδρες. Αδιαφορώ. Και τρεις μαζύ να παντρευτούν σ' ένα γάμο, δεν μ' απασχολεί. Κι αν οι τρεις είναι του ιδίου φύλου, αν ο ένας είναι άνδρας, γυναίκα. Αδιαφορώ.

Άλλο συζητάμε. Ότι δεν καταλαβαίνω να είναι κάποιος αριστερός, τέλος πάντων να λέει ότι είναι αριστερός και να πολιτεύεται στην πράξη όπως ένας δεξιός. Καραμπινάτο παρακμιακό φαινόμενο. Να τα χώνεις στον άλλον επειδή αποφασίζει το άλφα και το βήτα και αμέσως μετά, σαν κυβέρνηση, κι εσύ να αποφασίζεις ακριβώς τα ίδια.

Η Εκκλησία απορρίπτει «οποιοδήποτε» θεσμό υποκατάστατο της οικογένειας, όπως το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Και ορκίζονται στο Ευαγγέλιο πολιτικοί και πολίτες που υιοθετούν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι πολλά τα λεφτά της ηρωίνης