ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Οι άνδρες σίγουρα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, αλλά στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται μέσα από μια νέα μελέτη, τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες.

Οι γυναίκες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο από τους άντρες και με φαντασιώσεις που εμπεριέχουν ποικιλόμορφο ενδιαφέρον. Οι άντρες έχουν κάποιες φαντασιώσεις που μπορείς να τις μετρήσεις στα δάκτυλα. Των γυναικών οι φαντασιώσεις είναι άπειρες. Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Τα “γαργαλιστικά” ευρήματα έρχονται από ειδικούς Πανεπιστημιακών φορέων και σύμφωνα με αυτά οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ό,τι οι άνδρες. Στην “πιπεράτη” μελέτη έλαβαν μέρος συνολικά 2.250 ετερόφυλοι άνθρωποι, οι οποίοι κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκονταν σε σχέση για τουλάχιστον έξι μήνες.
Οι εθελοντές ερωτήθηκαν για τη συχνότητα και το χαρακτήρα των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων. Βάσει των αποτελεσμάτων, σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν πλάσει στο μυαλό τους ευχάριστα σεξουαλικά σενάρια, ενώ το 80% δήλωσε ότι κάποια στιγμή είχε φανταστεί μια όχι και τόσο ευχάριστη σεξουαλική ιστορία...

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr