ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ GAY Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ

 

Δεν ησυχάζει αυτός ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης. Ο μητροπολίτης. Κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ, θα σκάσει μύτη στα κανάλια να πει τα δικά του. Δεν του φθάνει η πάρλα, οι ανοησίες που βγάζει από το στόμα του στην εκκλησία. Δεν μιλάει, άλλωστε, για το λόγο του Θεού, σαν ιεράρχης, αλλά σα να είναι αρχηγός κόμματος.

Η αδυναμία του Άνθιμου είναι οι ομοφυλόφιλοι. Σε κάθε ευκαιρία τα βάζει μαζύ τους. Ότι είναι για αφορισμό, ότι είναι αμαρτία αυτό που κάνουν, ότι είναι παράνομο, ότι ο Θεός θα περίμενε να μετανοήσουν. Τέτοια κουφά.

Άσε το άλλο το προκλητικό. Ο Άνθιμος απευθύνεται στους ομοφυλόφιλους εκτός Εκκλησίας. Όχι σ' αυτούς που φοράνε το ράσο.

Έχει καταντήσει αηδία αυτή η δημόσια στάση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, που έτσι γίνεται αντιπαθής. Λες και θέλει να γίνουν συμπαθείς οι gay που αυτός πολεμάει. Τι άλλο να πεις.

Υπάρχει κόσμος με αρνητική σκέψη για τους gay. Δεν θα βγει στους δρόμους, στα κανάλια να τους κατηγορήσει, με το χειρώτερο τρόπο, όπως ο Άνθιμος. Ε, θαρρώ ότι ο γραφικός τρόπος που καταγγέλει ο Άνθιμος τους ομοφυλόφιλους για τη φύση τους, μάλλον τους κάνει συμπαθείς ακόμα και σ' αυτούς που δεν τους συμπαθούν.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς εξαφάνισαν 13.500 πρόσφυγες στη Μυτιλήνη