ΚΙ ΟΜΩΣ! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

 

«Να μη δείξουμε ότι φοβόμαστε τους τρομοκράτες». Αυτή τη βαρυσήμαντη χοντρομαλακία είπε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ωλάντ. Αφού δεν θέλει να... φοβάται, τότε γιατί ενίσχυσε ήδη τα σώματα ασφαλείας στην πατρίδα του. Και αυστηροποίησε τα μέτρα προστασίας στα σύνορα.

Μια κουβέντα είναι να πεις Δεν φοβάμαι τον τρομοκράτη. Συνεχίζω την καθημερινότητά μου χωρίς να λάβω υπ' όψιν μου τον κίνδυνο, τις απειλές του τρομοκράτη.

Τον λένε τρομοκράτη, επειδή κρατάει ο τρόμος. Επειδή προκαλεί τον τρόμο. Και δικαιολογημένα τον φοβάσαι τον τρομοκράτη. Και είναι ανοησία να μην φροντίσεις να προφυλακτείς από τον αποφασισμένο για όλα, μάλιστα εκείνον που αδιαφορεί για τη δική του ζωή. Εκείνον που δεν θέλει να πεθάνει χωρίς να πάρει μαζύ του όσους περισσότερους μπορεί.

Οι τζιχαντιστές είναι εδώ. Στην Ευρώπη! Ο τρόμος των τζιχαντιστών δεν είναι στην έδρα τους, στο γήπεδό τους, στην Συρία, στο Ιράκ. Είναι πια και σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Το αποδεικνύουν οι βαρειά οπλισμένοι Ευρωπαίοι αστυνομικοί σε πολυσύχναστα σημεία. Οι αναβολές ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Η υπέρμετρη φρούρηση «στόχων» που πιθανότατα θα αποτελούσαν προτίμηση των τρομοκρατών.

Διαβάστε ακόμα:

Φανατίζει τους τζιχαντιστές ο Ωλάντ!