ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

 

Στην Αγγλία, όπως και σε κάθε χώρα της Ευρώπης, είναι πια μόνιμος ο φόβος ενός ακόμα τρομοκρατικού σοκ, ενός μαζικού φονικού από τον ισλαμικό φανατισμό. Τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγαλύτερα από ποτέ. «Όποιον ύποπτο σκανάρουν, κάποιον μουσουλμάνο καμικάζι, η αστυνομία να τον σκοτώνει επιτόπου» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος του Λονδίνου, μουσουλμάνος Σαντίκ Χαν.

Μιλάει σαν Άγγλος, γιατί μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία ο γιος Πακιστανού οδηγού λεωφορείου. Ποιος, όμως, να ξέρει τι λέει η ψυχούλα του Σαντίκ Χαν, που δεν είναι απλά ο εκλεκτός του Εργατικού κόμματος, αλλά και προηγείται του αντιπάλου του, του συντηρητικού Ζακ Γκόλντσμιθ. Σημασία δεν έχει τόσο αν πράγματι εννοεί ό,τι δηλώνει ο 45χρονος Αγγλοπακιστανός δικηγόρος, όσο ότι η αγγλική κοινωνία δεν κωλώνει να υπερψηφίσει έναν μουσουλμάνο, της ίδιας θρησκείας με τους τζιχαντιστές.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Μαϊου και ο 40χρονος Ζακ Γκόλντσμιθ, με εβραϊκές ρίζες, κολεγιόπαιδο του Ήτον, γόνος πάμπλουτης οικογένειας, διευθυντής του περιοδικού The Ecologist, παντρεμένος με μια Ρότσιλντ, είναι πια το αουτσάιντερ. Φαβορί ο Σαντίκ Χαν που επαγγελματικά τα δίνει όλα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο πλευρό των gay, των συνδικαλιστών, των ανέργων, των αστέγων.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουφιάνοι μητροπολίτες