ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ AΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑ

 

Τρεις φίλοι από την Πάτρα, άξιοι συγχαρητηρίων και πρότυπο για όλους μας...

Κοινοποιήστε το να ενημερωθούν όλοι. Μια και η τηλεόραση δεν προβάλει τέτοιους ανθρώπους...

Αυτοί είναι παράδειγμα για την νεολαία…. Ο Κώστας, ο Άγγελος και ο Τάσος, αποφάσισαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα τον καιρών που θέλει την ελληνική επιχειρηματικότητα να παρακμάζει και να αναδείξουν τον ανεκτίμητο πλούτο της ελληνικής γης, όπως πραγματικά της αξίζει. Τρείς νέοι άνθρωποι υπόδειγμα, που το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτούς είναι να τους αφιερώσω αυτό το άρθρο.

Με συγκίνησε το πάθος τους, η ευφυής σκέψη τους, η οργάνωση τους, η αισθητική τους… τα πάντα τους. Και έτσι έφτιαξαν την FYSIS που είναι μία νέα εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Πάτρα και ειδικεύεται στην επιλογή, τυποποίηση και διανομή των πιο αγνών και ποιοτικών βιολογικών αρωματικών βοτάνων που παράγει η ελληνική ύπαιθρος. Τα βιολογικά αρωματικά βότανα FYSIS προέκυψαν από το πάθος αυτής νεανικής και ενθουσιώδους ομάδας για την ελληνική γη και τα προϊόντα της.

Έψαξα να τους βρω, και μιλώντας για την προσπάθεια αυτή ο Τάσος Ασημακόπουλος, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, μου τόνισε την ανάγκη για δημιουργία νέων επιχειρήσεων που θα φέρουν στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την οικονομική κρίση. Μεταξύ άλλων μάλιστα μου ανέφερε: «Προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, για εμάς η FYSIS αποτελεί μία προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών βοτάνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

H συνέχεια στο www.nikosonline.gr