ΑΝΔΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡ «2»

 

Η κορυφαία μαλακία του σύμπαντος είναι ότι η γυναίκα χαρακτηρίζεται «αδύνατον φύλο». Που σημαίνει ότι ο άνδρας είναι το ισχυρόν φύλο. Και γιατί αυτό, παρακαλώ; Επειδή, πράγματι, από τη φύση ο αρσενικός είναι σωματικά, μυικά υπέρτερος. Διαθέτει φυσική, σωματική υπεροχή έναντι της θηλυκιάς.

Ακριβώς επειδή η γυναίκα είναι, και αισθάνεται ασθενέστερη, η φύση την προίκισε να έχει τον άνδρα για πλάκα. Όπως στο λέω. Για πλάκα. Και επειδή σήμερα, με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας», κάνουμε πολύ σοβαρή κουβέντα, προσθέτω τούτο:

Στο ντέρμπυ Άνδρας-Γυναίκα σημειώσατε «2». Και στο Γυναίκα-Άνδρας κερδίζει ο «άσσος».
Βγάλε από το λογαριασμό ότι η γυναίκα επειδή τίκτει, επειδή φέρνει στη ζωή άλλους ανθρώπους, είναι πράγματι βιολογικά περισσότερο ισχυρή από τον άνδρα. Άστο αυτό. Το άλλο που το βάζεις. Το ότι η γυναίκα έχει οπλιστεί από τη φύση όχι μόνο να αντέχει την εγκυμοσύνη, αλλά και να μη σβήνουν ποτέ μέσα της οι φλόγες του μητρικού ενδιαφέροντος προς το παιδί. Πολύ περισσότερο από τον πατέρα.

Να μιλήσουμε για την αιώνια αναμέτρηση άνδρα και γυναίκας, γυναίκα με άνδρα. Σου λέω, λοιπόν, ότι η κυρία έχει από κάτω τον αρσενικό. Πρώτα-πρώτα ο άνδρας δεν προβληματίζεται, δεν ξοδεύει χρόνο και σκέψη, για το πως θα φέρει βόλτα την γυναίκα. Αυτό, δηλαδή που κάνει, συνειδητά κι όχι, η γυναίκα. Η οποία, όπως είπαμε, δεν είναι μαλάκας, ξέρει ότι σωματικά μειονεκτεί απέναντι στον άνδρα και γι' αυτό δεν θέλει να χάνει από τον πιο... δυνατό άνδρα. Και συνήθως δεν χάνει. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Κάθε μέρα χαίρεσαι τη γυναίκα