ΙΔΕΩΔΕΣ «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ» ΓΙΑ ΣΕΞ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ!

 

Το είδαμε για πρώτη φορά με την θρυλική κινηματογραφική «Εμμανουέλα». Εκείνο το κορίτσι από την Ολλανδία με το αφράτο κορμί και το αθώο βλέμμα, την Σύλβια Κριστέλ. Λέω για το σεξ στο ύψος του ουρανού, μέσα στο αεροπλάνο. Πέρασαν 42 χρόνια από την πρώτη ταινία της «Εμμανουέλας» που είχε σοκάρει τους πάντες και σήμερα είναι τόσο ξεπερασμένη, που θα την έπαιζαν στην τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται «η γονική συναίνεση».

Έγινε έρευνα και διαπιστώθηκε ότι οι αεροσυνοδοί, παντρεμένες κι όχι, κάνουν σεξ την ώρα της πτήσης, το 14% με επιβάτες και το 21% με συναδέλφους τους στο πλήρωμα. Αν το σκεφθεί κανείς για λίγο, θα το θεωρήσει... δικαιολογημένο ένα τέτοιο πήδημα. Γιατί;

Πρώτα-πρώτα μια φάση σαν κι αυτή έχει τη χάρη της. Την περιπέτειά της. Και η αεροσυνοδός, ο πιλότος, όποιος άλλος από το προσωπικό καμπίνας που θα παίξει σεξουαλικά, έχει μια ασφάλεια. Δεν κινδυνεύει να τον υποπτευθεί ο σύζυγος, η σύζυγος.

Ύστερα το κόλπο αυτό είναι κι ένα είδος κυριλάτης πορνείας, διότι γίνεται μ' έναν άγνωστο. Παίζει βέβαια και η περίπτωση η αεροσυνοδός να γοητευθεί από έναν επιβάτη, να γουστάρει να τον... γνωρίσει σ' ένα πολύωρο ταξίδι, κάπου στις τελευταίες σειρές του αεροσκάφους.

Μην κάνει την αρχή μια αεροσυνοδός. Μη γλυκαθεί από τα φράγκα που θα της δώσει ο πρώτος που θα την πηδήξει. Μετά εκείνη σε κάθε ταξίδι θα κτυπάει τον «πελάτη» που θα ανταποκριθεί αν του δείξει ότι είναι διαθέσιμη...

Διαβάστε ακόμα:

Οι Ελληνες να πάνε Νιγηρία