Η... ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΟΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

 

Ο παίδαρος ο Τζίμης. Το ομορφόπαιδο. Και η αζευγάρωτη Έμυ, υποκοριστικό από το Αιμιλία, αδιαφορεί εντελώς για το ασφυκτικό φλερτ του νέου, προς γενική κατάπληξη της παρέας. “Δεν θέλεις γκόμενο, μωρή;” την μαλώνει η κολλητή της. “Σαν τρελή θέλω, όμως το παλληκάρι, μπάνικο και ισορροπημένο, δεν μου λέει κάτι” διαμαρτύρεται η Έμυ.
Μετά από τρεις εβδομάδες, η πάντα μόνη Έμυ, με την κολλητή της και την θεία της, σε ταβέρνα στο Θησείο. Είναι ακόμα καλοκαίρι, τα τραπέζια στο ύπαιθρο, σε απόσταση επαφής με τις γραμμές του τραίνου.

“Δεν ξέρω, αλλά όταν ακούω να τρέχει το τραίνο, ανεβάζει το ρομαντισμό μου” εξομολογείται με συναισθηματισμό η Έμυ, που ξαφνικά την καταλαμβάνει μια ταραχή. Τι συμβαίνει; Έχει ήδη πλησιάσει στο τραπέζι να πάρει παραγγελία ο 25χρονος σερβιτόρος, φιγούρα αδιάφορη, άνοστη, ουδέτερη.

“Τι έπαθες, καλέ;” απόρησε η κολλητή. “Δεν ξέρω, το γκαρσόνι...” λέει η Έμυ σε μια κατάσταση ανασφάλειας. “Το γκαρσόνι, τι;...” επεμβαίνει η θεία. “Να, δεν είμαι σίγουρη, νοιώθω να με κτύπησε η μυρωδιά του...”.

Η κολλητή άναψε τσιγάρο. “Τι μαλακίες μας λες, ρε Έμυ... Πεινάς! Αυτό είναι. Ποια μυρωδιά, κουζινίλα βρωμάει ο τύπος...”.

Με 4-5 πιάτα επιστρέφει ο σερβιτόρος και η θεία βρήκε την άκρη αμέσως. “Κορίτσια, να σας πω το μυστικό. Η ιδρωτίλα του νέου κι όχι η κουζινίλα τρέλανε την ανηψιά μου...”. Η κολλητή βλέπει τις ιδρωμένες μασχάλες του σερβιτόρου και μάλλον με ελαφρό τόνο ειρωνείας ρωτάει την θεία της φίλης της.

“Κι εγώ γιατί δεν αισθάνθηκα κάτι από την ιδρωτίλα του;...”.

Ίσως επειδή σεξουαλικά δεν πεινάς, όπως η ανηψιά μου, εξήγησε η άλλη.

Δεν αισθανόταν έλξη για τον κούκλο Τζίμη η Έμυ και αναστατώθηκε από κάποιον που εμφανισιακά είναι ένα τίποτα. Να, όμως, που έπαιξαν μπάλα, έκαναν παιχνίδι τα υγρά. Άνθρωποι και ζώα με τον ιδρώτα τους ενεργοποιούν ερωτικά το άλλο φύλο. Διαπιστωμένο, επιστημονικά.

Η γυναίκα που μυρίζει ανδρικό ιδρώτα επιτόπου αυξάνει τα επίπεδα εκείνης της ορμόνης, που συνδέεται με τη σεξουαλική επιθυμία. Και εκκρίνει περισσότερη κορτιζόνη που διευκολύνει τη διείσδυση στον κόλπο της.

Ξέχνα τις φιρμάτες κολώνιες. Δεν μετράνε στο συναγωνισμό με την ιδρωτίλα. Ειδικά στα κορίτσια 18-23 χρονών. Και οι άνδρες δεν κρατιούνται, αν μυρίσουν γυναικεία εσώρουχα, μάλιστα όχι απαραίτητα σλιπάκι, όταν αυτές έχουν τα ρούχα τους. Επιτόπου η τεστοστερόνη βαράει κόκκινο στο σάλιο τους, στο σπέρμα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο άνδρας κομπλάρει στην «πουτανιά» της γυναίκας