ΑΙΔΟΙΟ, ΤΟ... ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Τι κάνει ο ποιητής όταν θέλει να μιλήσει για το πιο απόκρυφο σημείο στο σώμα της γυναίκας, και να μη δώσει δικαιώματα, να μη χαρακτηριστεί χυδαίος, πρόστυχος, αισχρός, ό,τι άλλο σχετικό και παραπλήσιο. Πως πρέπει να το πει το γυναικείο σεξουαλικό όργανο. Ξενέρωτο, αντικουλτουριάρικο είναι να το πει αιδοίο, δηλαδή όπως το αποκαλεί ο γιατρός.

Το ίδιο ο άντρας, δεν λέει στον ντόκτωρ ''Έχω προβληματάκι στον πούτσο μου...''. Θα πει ''Στο πέος μου...''.

Επιστροφή στο αιδοίο. Κάποιος το είπε Κογχύλι. Και γαμώ την κουλτούρα. Ένας άλλος το απόλυτο ερωτικό στόχο ενός άνδρα το είπε Σχισμούλα. Ο Μάϊκλ Ντάγκλας, δηλαδή, ο οποίος παραδέχθηκε ότι, πριν την διείσδυση, την έβρισκε να φιλάει το πράμα της άλλης, θα έλεγε ''Αρμέγω το κογχύλι της, σπατουλάρω τη σχισμούλα της.

Παθαίνεις την πλάκα σου αν καταδυθείς, όχι στον γυναικείο κόλπο αλλά στον ωκεανό, στο σύμπαν της λογοτεχνίας, όταν οι ποιητές και συγγραφείς αναφέρονται στο '' Άνθος του γυναικείου σώματος'', έτσι κάποιος είπε το αιδοίο. Να σου αραδιάσω μερικές λογοτεχνικές περιγραφές...

- Ορθάνοικτο μου αποκαλύφθηκε σκιασμένο από ένα πυκνό, ξανθό δάσος, ξανθό σαν τα μαλλιά της
- Η στενή ατραπός των Σοδόμων, με λατρεμένο τρίχωμα, σα βρεγμένο πινέλο
- Κοραλένιο, σκαρφαλωμένο πάνω σε μια τούφα γυαλιστερού μαύρου μαλλιού.
- Ως μέταξα απαλαί ξανθαί τρίχαι το εκόσμουν

Αυτά τα ολίγα για το αιδοίο, το «κάθετο στόμα», «η νοσταλγός ερωτική οπή», «του πηγαδιού τα χείλη», η τρύπα, η «ως από πλήγμα θεϊκού πελεκέως σχηματισθείσα». Από τον Θεό, δηλαδή, μικρό τσεκούρι έσκαψε τη μουνότρυπα.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά από πόσα ραντεβού να πηδηχτείτε