«ΝΕΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ» Ο ΤΟΣΚΑΣ ΤΩΝ... ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

 

Δεν είναι κακό αν κάποιος ομολογήσει δημόσια ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Απεναντίας, αξίζει μπράβο ο ανίκανος που παραδέχεται την ανικανοτητά του. Την αδυναμία του.

Ο καραγκιοζισμός, ο ορισμός του καραγκιόζη, είναι να λες παπαριές. Δικαιολογίες. Και να αμολάς κούφιες κατηγορίες.

Σαπίσανε στο ξύλο έναν ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας. Και τι λέει ο αρμόδιος υπουργός δημόσιας τάξης, στο όνομα Τόσκας; Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν το άβατο στα Εξάρχεια. Αυτή είναι η δουλειά του υπουργού. Όχι να σπάσει το άβατο στα Εξάρχεια, το άντρο των κουκουλοφόρων, των αναρχικών. Η δουλειά του, άλλωστε γι' αυτό αμείβεται, είναι να καταγγέλνει τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Νέος Κοντονής. Αν δεν ξυλοφορτώνανε τον μπάτσο, δεν θα αποκάλυπτε τον συριζαίικο καραγκιοζισμό του ο εν λόγω Τόσκας. Όπως ο Κοντονής. Καραγκιοζισμού ρεσιτάλ. Δεν παράγει πολιτικό έργο, παρά μόνο κατηγορίες.

Βγαίνει κάτι με το να πει ο Τόσκας ότι οι αντεξουσιαστές επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφτιαξαν το γκέτο των Εξαρχείων; Κι αυτός που είναι... ενάντια στο γκέτο, ας φωνάξει τον Μητσοτάκη και την Γεννηματά να διαλύσουν αυτό που είχαν φτιάξει.

Διαβάστε ακόμα:

Σύστημα Κοντονή στα Εξάρχεια!