ΘΕΛΕΙ ΜΑΠΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ... ΠΟΡΝΟ

 

Αληθινή ιστορία. Τριαντάρα, μητέρα δύο παιδιών. Στήθος που ζαλίζει και προκαλεί φαντασιώσεις. Κορμί καλοχτισμένο, ολότελα σεξουαλικό, σχεδόν πουτανίστικο. Δήλωσε ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ότι οι δυο τους συνήθως περνάνε υπέροχα κάθε φορά που θα ξαπλώσουν. Έρχονται συχνά σε επαφή, με ποικιλία στο ρεπερτόριό τους, και χωρίς ντροπή δοκιμάζουν νέα κόλπα.

Όπως είπε στον ειδικό στον οποίο απευθύνθηκε η 30χρονη δικηγόρος, οι πολύ καλές τους ερωτικές πτήσεις οφείλονται κυρίως σ' αυτήν, επειδή εκείνη είναι ανοικτή σε κάθε τι διαφορετικό, σε κάθε τι καινούργιο που θα τους απογειώσει σεξουαλικά.

Άγρια μεσάνυχτα ξυπνάει και δεν βρίσκει δίπλα της στο κρεβάτι τον 38χρονο σύζυγο. Τον τσακώνει στα πράσα, σε πορνοκατάσταση. Να μπανίζει τσόντα στο γραφείο του, στα σκοτεινά. Χωρίς να την αντιληφθεί αυτός, επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο και σοκαρισμένη σκέπτεται: Μήπως μαλακιζόταν κιόλας ο άντρας της, ο πορνοκαύλης.

Γιατί σκανδαλίστηκε η γκομενάρα. Επειδή ο σύζυγος στον οποίον έχει δοθεί ολοκληρωτικά, σεξουαλικά και συντροφικά, την… πρόδωσε! Έκανε ''κάτι'' χωρίς αυτήν, ο πορνογάμης. Όχι μαζί της! Άρα, δικαιολογημένα είναι τσατισμένη. Επειδή αισθάνεται πως δεν του είναι αρκετή. Επιτόπου εισέπραξε ένα είδος απόρριψης. Γι αυτό συνέλαβε τον εαυτό της να... ζηλεύει. Ότι ο άλλος προτιμάει το πορνογράφημα και εμένα δεν με βλέπει και για την,,, πορνοβασίλισσά του. Ναι, δεν θα είχε καμία αντίρρηση εκείνη σε πορνοδουλειά, να παρακολουθήσει παρέα την τσόντα.

Φοβερό! Μία γυναίκα με ανοικτό μυαλό, που ανήκει στην εποχή της κι όμως… παρεξήγησε τον σύζυγό της επειδή μόνος του έβλεπε πορνοταινία.
Είσαι μαλακισμένη, κυρία μου. Και να αυνανιζόταν αυτός μπροστά στον υπολογιστή, πάλι είσαι αδικαιολόγητη να αισθανθείς… παραμελημένη. Πολύ φυσιολογικό μια στις τόσες να πορνοβοσκάει, και γιατί όχι να… ολοκληρώνει με μία μαλακία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κίνδυνος όταν η γυναίκα είναι από πάνω