ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ...

 

«Είσαι άντρας κι όχι gay. Θα παραμείνεις ετεροφυλόφιλος, δεν θα εξελιχθείς σε ομοφυλόφιλο, ακόμα κι αν δεχθείς να σοδομιστείς. Ποιό να είναι το πρόβλημα σου; Θα στο φορέσουν από πίσω και θα είναι λες και κάποιος κάνει μασάζ στο κορμί σου. Σχεδόν η αίσθηση είναι ίδια...»

Τι μας λέει το άτομο; Ότι όλοι οι άνδρες, αν θέλουν να κατανοήσουν τις γυναίκες, θα χρειαστεί τουλάχιστον μία φορά να πηδηχθούν. Από άντρα. Και ποιός σου είπε, ρε, ότι οι σοβαροί άνδρες, οι σκεπτόμενοι άντρες, θέλουμε να καταλάβουμε τις γυναίκες;

Βεβαίως πολύ καλό θα ήταν να πιάσουμε τη ψυχολογία της γυναίκας, όμως αν δεν το καταφέρουμε, δεν τρέχει κάστανο. Δεν θα «στηθούμε», έστω μόνον μία φορά όπως μας προτείνεις, για να ξεδιαλύνουμε την πολυπλοκότητα της γυναικείας ψυχοσύνθεσης.

Διάσημος σχεδιαστής μόδας ο 55χρονος Τόμ Φορντ, παντρεύτηκε το 2014 τον εδώ και 27 χρόνια σύντροφο του, έναν 69χρονο δημοσιογράφο μόδας, απέκτησαν κι ένα παιδί. Ταλαντούχος και σούπερ επιτυχημένος, από πρώτο όνομα στον οίκο Gucci, έφτιαξε τη δική του αυτοκρατορία στο χώρο της διεθνούς μόδας.

Τολμήστε, προτείνει στους άνδρες ο Τόμ Φορντ. «Μία διείσδυση πέους που θα... υποστείτε, κατά προτίμηση από ένα φίλο σας, κάποιον που θα σας άρεσε να τον φιλήσετε. Είναι πολύ φυσιολογικό ένας άνδρας να φιλήσει στο στόμα έναν άλλον άνδρα. Αυτή η διείσδυση, αυτή η «εισβολή» που δεν είναι κάτι σεξουαλικό, θα αλλάξει τη ψυχολογία σας και θα καταλάβετε τι βιώνουν οι γυναίκες μία ζωή...»

Κι όμως. Η κουβέντα του Τομ Φορντ δεν θα πέσει στο κενό. Κάποιοι θα το σκεφθούν να... προσπαθήσουν να καταλάβουν τις γυναίκες με τον τρόπο που συστήνει ο μαιτρ.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτόν τον «τίγρη» τον ξέρετε;