ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Ο αξιοπρεπής και πολιτισμένος άνθρωπος μετράει μια προς μια τις λέξεις του όταν μιλάει για θάνατο. Τι έχεις να πεις για την ενέργεια του 80χρονου συνταξιούχου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη να γνωστοποιήσει την απόφασή του να αυτοκτονήσει, σε περίπτωση που περικοπεί κι άλλο η σύνταξή του;

Εύκολη δουλειά, αναφέρει ο πατέρας της κυρίας Σμαράγδας Καρύδη, μ’ ένα ποτήρι νερό θα κατεβάσω δύο κουτιά υπνοσεντόν που έχω...

Η ανάρτηση του ηθοποιού συνοδεύεται και με φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος με μάτια κλειστά. Αντιληπτό ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε οικονομική απόγνωση και έφθασε δημόσια να «απειλεί» να δώσει τέλος στη ζωή του αν του μειώσει τη σύνταξη ο Σύριζα.

Να είμαστε δίκαιοι. Για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση δεν φταίει κάποιο μέγεθος ανύπαρκτο. Χωρίς ύπαρξη. Ένα κόμμα ανυπόστατο. Χωρίς υπόσταση.

Δεν αποφασίζει ο Σύριζα. Τα μέλη, τα στελέχη, οι βουλευτές του Σύριζα. Όλοι αυτοί είναι ανύπαρκτοι, διότι απλά ανέχονται, «συμφωνούν» λόγω τον προσωπικού τους συμφέροντος το κάθε νταραβέρι του team Τσίπρα με τους τοκογλύφους.

Ούτε ο Τσίπρας προσωπικά φταίει στην περίπτωση που αυτοκτονήσει ο σύντροφος Ντίνος Καρύδης. Επειδή ούτε ο παριστάνων τον υπεράνω υποψίας πρωθυπουργό δεν αποφασίζει εκείνος φόρους και μειώσεις συντάξεων.

Να είμαστε δίκαιοι. Ο Τσίπρας και το προσωπικό του επιτελείο, για το καλό της Ελλάδος, απλά πειθαρχεί στην οικονομική καθοδήγηση των ξένων. Ο κύριος Καρύδης, λοιπόν, να ζητήσει να μην κόψουν κι άλλο την πενιχρή του σύνταξη τα αφεντικά του κύριου Τσίπρα.

 


Διαβάστε ακόμα:


ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ, ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ