Η ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ

 

Το ότι χωρίζουν, μάλλον χώρισαν τις ζωές τους ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης και η ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου είναι μέσα στο… πρόγραμμα. Το κάθε ζευγάρι με το γάμο πάντα πιάνει στα χέρια την περόνη της χειροβομβίδας που λέγεται διαζύγιο. Το άσχημο με τους συγκεκριμένους δύο, που είναι γονείς τεσσάρων παιδιών (!), είναι πώς μόνο φιλικά και πολιτισμένα δεν ζητάνε την επισημοποίηση της διάλυσης του γάμου τους.

Χωρίστε, κύριες και κύριοι. Όχι με κατάρες, όμως. Και αν είστε σελέμπριτις και χαϊστες θα σας παραλάβουν οι παπαράτσι για να σας μοστράρουν αρνητικά εξώφυλλα. Το έργο έχει και την ίδια πρωτοσέλιδη δημοσιότητα. Από τα γλέντια του γάμου στα δικαστήρια του διαζυγίου.

Τεράστιο το όνομα Βαρδινογιάννης για την Ελλάδα. Το πρώτο. Ο 50άρης Κρητικός Παύλος ερωτεύθηκε την 40άρα Μανιάτισσα Κωνσταντίνα, που ξεκίνησε από μπαργούμαν στη Μύκονο. Κι όταν το κορίτσι πέρασε στο μόντελιγκ έγινε Τζίνα. Και από μανεκέν η Τζίνα εξελίχθηκε και σε ηθοποιό.

Δεν κόλλησε η κυρία Τζίνα Αλιμόνου στο συντηρητικό Βαρδινογιαννεϊκο. Που την δέχθηκε παρ’ ό,τι στο παρελθόν είχε κάνει και γυμνές, καλλιτεχνικές βέβαια, φωτογραφήσεις.

Έτσι που λες. Ο κάθε γάμος, ακόμα και ο πιο ευτυχισμένος, πορεύεται πάνω στην εκρηκτική ύλη της απειλής του διαζυγίου. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, το Δεν σε γουστάρω. Το δεν μου κάνεις, σε βαρέθηκα, τι να τα κάνω τα λεφτά σου, την ομορφιά σου, το κάθε τι…

Σύμφωνοι. Γιατί, όμως, να γίνεσαι talk of the town, που λένε στα ελληνικά.

Διαβάστε ακόμα:

THE NEXT BIG THING ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΤΕΚΝΟ!