ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

 

Σαν τα έργα στο σινεμά. Ο ληστής κρύφτηκε στη ντουλάπα του δωματίου στο οποίο είχε μπουκάρει οπλισμένος και η καλή αστυνομία αφού έψαξε όλο το διαμέρισμα της ηλικιωμένης κυρίας... δεν βρήκε το κάθαρμα! Χέστηκε επάνω του ο αλλοδαπός κακοποιός, 14 ώρες κλεισμένος στη ντουλάπα, από την αγωνία του μήπως τον αντιληφθούν. Τελικά, λόγω της δυσοσμίας τον πήρε πρέφα ο γιός του θύματος, όμως ο ληστής κατάφερε να διαφύγει!

Είπαμε, σαν τα έργα. Απείλησε με το πιστόλι τον γιο, ότι θα του τινάξει τα μυαλά αν κελαίδήσει ο αποφυλακισθείς με χαριστικό νόμο συριζαίου υπουργού δικαιοσύνης.

Δεν αισθάνομαι τζαμπατζής σε κινηματογραφική ταινία, σ’ αυτό το περιπετειώδες και σκληρής βίας επεισόδιο των ληστών, σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο. Έχω πληρώσει με καπέλο το εισιτήριο. Εγώ, ο φορολογούμενος πληρώνω. Τι πληρώνω;

1.Τον υπουργό που έφτιαξε νόμο να βγάλει από τη φυλακή αυτά τα καθάρματα που ήρθαν στην Ελλάδα και ζούνε από ληστείες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Δεν το ‘χουν σε τίποτα να βγάλουν όπλο, να πυροβολήσουν.

2.Την αστυνομία που κυνηγάει αυτούς που... ελευθέρωσε, πέραν κάθε λογικής, η υπουργάρα του Σύριζα.

3.Τη ξενοδοχειακού τύπου διαμονή και διατροφή στις φυλακές επαγγελματιών κακοποιών με πλούσιες στην πατρίδα τους εμπειρίες στον κόσμο της παρανομίας.

Να βάλω κι άλλα κερατιάτικα στο λογαριασμό που πληρώνω; Περιορίζομαι στα χοντρά. Και, παρακαλώ, ουδείς δικαιούται να με κατηγορήσει ως ρατσιστή. Πληρώνω. Μαλάκας είμαι, κορυφαίος μαλάκας αφού πληρώνω τη «φιλοξενία» και την «κινηματογραφική» δράση των ''μεταναστών''. Μαλάκας, ναι, όχι και ρατσιστής.

Κυκλοφορούν ελεύθερα, σύμφωνα με την μπατσία, 150 υψηλής επικινδυνότητας οπλισμένοι κακοποιοί, οι οποίοι αποφυλακίστηκαν «πρόωρα». Τους αναζητούν! Γιατί; Να τους… ξαναβάλουν «μέσα». Γιατί; Να τους ταϊζω, εγώ που πληρώνω. Τι άλλο να τους κάνουμε, θα τους ταϊζουμε. Κακώς. Τι εννοείς; Κάποια πράγματα δεν γράφονται.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ