ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΣΤΟ... ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΠΗΔΗΜΑΤΩΝ!

 

«Τελείωσες». Μπράβο σου. Μετά από πόση ώρα είσαι έτοιμος να το επαναλάβεις; Εξαρτάται κυρίως από την ηλικία σου. Άμα είσαι 18-20 χρονών το εργαλείο οπλίζει ξανά και σε πέντε λεπτά. Άμα είσαι στα 40 με 45, τότε χρειάζεσαι το λιγότερο μια ώρα.

Τα νούμερα στις ηλικίες και στο χρόνο «επιστροφής» δεν είναι απόλυτα. Είναι προκαθορισμένα από τη φύση, από τη φτιάξη του καθενός. Υπάρχουν άνδρες πανέτοιμοι να πυροβολήσουν για δεύτερη φορά μετά από ένα τέταρτο της ώρας και στα 50 τους χρόνια. Όπως υπάρχουν άνδρες οι οποίοι από τα 60 έχουν χάσει τη στύση τους, ενώ άλλων και στα 80 σηκώνεται τόσο η κρεατόβεργα όσο να ‘ναι ικανή για τη διείσδυση.

Το μέγα ερώτημα. Τι κάνει ο σωστός άνδρας στην ανάπαυλα των δύο ή και τριών πηδημάτων. Ανεξάρτητα αν το δεύτερο θα ακολουθήσει σ’ ένα τέταρτο ή μετά από μιάμισυ ώρα. Μιλάμε, βέβαια, για ερωτική συνάντηση, όχι για ξεπέτα. Όχι αδειάσαμε, παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε.

Η ιδανική ερωτική βραδυά δεν έχει σφύριγμα λήξης. Όσο πάει. Αν τραβήξει μέχρι τα χαράματα, τόσο το καλύτερο. Και τι κάνεις όσο δεν είσαι μέσα της; Όσο ο μπέμπης είναι εκτός μάχης. Συνεχίζει το γαμήσι! Αυτό κάνεις.

Δεν υπάρχει διάλειμμα! ''Τελείωσες'', όμως αν θες να επανέλθεις δεν... τελειώνεις και την επαφή σου με την άλλην, σωματική και αισθηματική. Τα μάτια σου δεν φεύγουν απο επάνω της, ακόμα κι αν δεν την κυττάς. Συνεχίζεις να την χαϊδεύεις και χωρίς τα χέρια σου. Τέτοια πράγματα.

Το σεξ χαρίζει ο,τι το καλύτερο στο πνεύμα, το σώμα και το ηθικό σου. Ε, της ίδιας ποιότητας προσφορά εισπράτεις, είτε είσαι μέσα της, είτε κοντά της από την επιθυμία να συνουσιαστείτε πάλι.

Λέμε για τον άνδρα. Και η γυναίκα πρέπει να έχει «συμμετοχή» στο ημίχρονο. Αισθησιακή και με «πρωτοβουλίες» στα ευαίσθητα σημεία του ανδρικού σώματος.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ «ΤΡΙΟ»