Πλουταρχος: Καλο παιδι η καθαρμα;

 

Πολλοί λένε ότι είναι το “Καλό παιδί”, άλλοι πάλι ότι είναι πολύ ασταθής χαρακτήρας, οξύθυμος και «κάθαρμα». Εγώ πιστεύω ότι αν ήταν «κάθαρμα» όπως λένε κάποιοι, θα το είχαμε μάθει. Δεν γίνεται ένας άντρας παντρεμένος 25 χρόνια με την ίδια γυναίκα και με 5 παιδιά, να είναι «κάθαρμα».

Ψάχνοντας υλικό για να φτιάξω το άρθρο «Γιάννης Πλούταρχος συν γυναιξί και τέκνοις», έπεσα πάνω σε διάφορα που με έβαλαν σε σκέψεις. Άρχισα να ρωτάω δεξιά κι’ αριστερά γιατί δεν τον ξέρω καθόλου, και έμεινα εμβρόντητος. Το «καλό παιδί» του τραγουδιού δεν φαίνεται να έχει πολλές συμπάθειες…

Μια στιχουργός που του έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες μου λέει: «Μαζί με τον (αναφέρει το όνομα του συνθέτη) γράψαμε στον Πλούταρχο ένα δίσκο, με απίστευτες επιτυχίες. Με τα τραγούδια μας, η αμοιβή του στα νυχτερινά κέντρα εκτινάχτηκε στα ύψη. Μας πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να συναντηθούμε. Σκεφτήκαμε ότι θέλει να μας κάνει κάποιο δώρο ή να κουβεντιάσουμε για τον επόμενο δίσκο. Εκείνος όμως απλά μας ευχαρίστησε και μας έδωσε από ένα... cd με την υπογραφή του. Κοινώς μας έδωσε... αυτόγραφο! Μείναμε κάγκελο.»

«Τσογλάνι και ηλίθιο μπορεί να με πούνε. Gay αποκλείεται»
Γιάννης Πλούταρχος (Γιατί έκανε αυτή την δήλωση; Γιατί ένας άντρας που κοντεύει τα 50, με γυναίκα και 5 παιδιά φοβάται μη τυχόν και τον πουν gay;)

Την συνέχεια στο nikosonline.gr