ΠΙΑΤΣΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΤΣΑ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

 

Η βιομηχανία εξωδίκων συνεχίζεται, αυτήν τη φορά όχι από τους άμεσους και διαχρονικούς συνεργάτες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά από την ίδια τη νομική υπηρεσία της εταιρείας Capital, συμφερόντων του επιχειρηματία και εισηγμένης στη χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης (Nasdaq).

Όπως συνέβη και προηγουμένως με το εξώδικο του δικηγόρου κ. Μπαϊρακτάρη και μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας Capital, έτσι και τώρα οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής. Ο κ. Μαρινάκης διά της νομικής του υπηρεσίας και πάλι δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα αρνούμενος να απαντήσει, όπως και οι συνεργάτες του Συντυχάκης κα Μπαϊρακτάρης, στα αμείλικτα ερωτήματα που θέτει η δημοσιογραφική έρευνα εξαρχής.

Τα ερωτήματα αυτά είναι γνωστά. Ένα εξ αυτών αφορά στο ότι, ενώ συμπεραίνεται εκ των δημοσιογραφικών ευρημάτων, των δικαστικών ερευνών, των αναφορών του Λιμενικού Σώματος, των προειδοποιήσεων από τις διωκτικές αρχές της Κύπρου πως ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης ήταν εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα σεσημασμένο πρόσωπο με τα καράβια του οποίου διακινούνταν μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών από τον Περσικό προς την Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη, εταιρείες συμφερόντων του κ. Μαρινάκη διατηρούσαν συναλλαγές με εκείνες του Ευθύμη Γιαννουσάκη.

Οι συναλλαγές αυτές καταδεικνύονται από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών. Ο κ. Γιαννουσάκης λαμβάνει χρήματα από εταιρείες συμφερόντων ή του κ. Μαρινάκη ή του κ. Μπαϊρακτάρη αλλά...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr