ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

 

Συνέδριο στην Εσθονία, που σ’ αυτό το φεγγάρι έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με θέμα “τα εγκλήματα από τα κομουνιστικά καθεστώτα”. Ο προσκληθείς υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, είπε “Δεν παρίσταται η Ελλάδα, μην εξισώνουμε τον κομουνισμό με το ναζισμό”.

Πολύ σωστά, από την πλευρά του, ξηγήθηκε ο Κοντονής. Κομουνιστής ήταν ο άνθρωπος και ως κυβέρνηση πλέον συνεχίζει να παριστάνει τον αριστερό. Γι’ αυτό, για να ξεχωρίσει από την ΝΔ, έβαλε στο παιχνίδι τον Χίτλερ. Λες και υπάρχει σήμερα κόμμα δεξιό που να υμνεί τον Χίτλερ και το χιτλερισμό.

Πράγματι έγιναν εγκλήματα στα χρόνια που τα λεγόμενα κομουνιστικά καθεστώτα είχαν το κουμάντο, μετά το πόλεμο, έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Εγκλήματα με θύματα κομουνιστές δηλωμένους. Με θύματα επώνυμα κομματικά και κρατικά στελέχη. Δεν φταίει ο κομουνισμός, όμως. Η ιδεολογία δεν φταίει, ούτε η θρησκεία. Ένοχοι είναι οι... ιδεολόγοι, οι πιστοί του χριστιανισμού, του μουσουλμανισμού.

Οι δολοφονίες, οι εξορίες, οι βασανισμοί γινόντουσαν κατά σύστημα απ’ εκείνους που ήθελαν να διατηρήσουν, στο όνομα του κομουνισμού, την εξουσία τους. Που σημαίνει ότι ακόμα και ο κομουνιστής, όχι ο κομουνισμός, γίνεται τέρας, κάθαρμα του κερατά. Και, όπως οι Κοντονήδες, όταν γίνονται κυβέρνηση είναι μια από τα ίδια, δικαιολογούν τους εαυτούς τους επικαλούμενοι εγκλήματα των… άλλων.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ