ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΒΙΟΥΣ

 

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Εισβολή στο νυχτερινό μαγαζί Soho πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «ράμπο» της υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι εντός του γνωστού καταστήματος διακινούνται τόσο ποτά-μπόμπες όσο και περίεργες ουσίες.

Τελικά, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν. Από την έρευνα των ελεγκτών που πραγματοποιήθηκε τόσο στο κατάστημα όσο και σε διπλανό διαμέρισμα (το οποίο φέρεται να ανήκει στους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου) εντοπίστηκαν δεκάδες φιάλες που περιείχαν αλκοόλ άγνωστης ποιότητας και προέλευσης, αλλά και... αναβολικά (!) χωρίς ενδείξεις, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι ως ιδιοκτήτης του καταστήματος εμφανιζόταν ένας αχυράνθρωπος, ο οποίος και συνελήφθη.

Παράλληλα, για την υπόθεση συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ακόμη τρία άτομα ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr