ΟΤΑΝ Η ΕΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ… ΑΔΑΜ!

 

Ο gay άνδρας βολεύεται με άλλον άνδρα. Αυτός που δεν είναι ομοφυλόφιλος και επιθυμεί να του κάνει πρωκτικό σεξ, όχι άλλος αρσενικός, αλλά η σύντροφός του, η γυναίκα του, τι διάολο είναι;

Μία παρένθεση. Κάποια πράγματα υπαρκτά, που συμβαίνουν, αρχίζουν να απασχολούν την κοινωνία αφού πρώτα οριστούν με μία λέξη. Το pegging π.χ. αντιμετωπίζεται σήμερα ως φαινόμενο μετά την… ονοματοποίηση του. Πριν, ουδείς έδειχνε ενδιαφέρον για το πόσοι άνδρες γουστάρουν να δοκιμάσουν... pegging.

Σήμερα η «μόδα»(;) εξαπλώνεται και το αποδεικνύουν οι όλο και μεγαλύτερες πωλήσεις των σχετικών «εργαλείων» από τα sex- shops. Δονητές, αλλά και πλαστικά πέη με λουράκια και ιμάντες που «φοράνε» γυναίκες για να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους, τον σύζυγό τους.

Δεν πρόκειται για ομοφυλοφιλία, διότι η δουλειά γίνεται ανάμεσα στον Αδάμ και την Εύα, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο του Αδάμ. Όπως δεν είναι ομοφυλόφιλος ο άνδρας ο οποίος εν γνώσει της γυναίκας του κυκλοφορεί στο σπίτι με γυναικεία ρούχα. Επειδή έτσι αισθάνεται πιο ελεύθερος, άνετος και αποδίδει καλύτερα στην κατ’ οίκον εργασία.

Pegging, λοιπόν. Σε μετάφραση «συσσωμάτωση». Γιατί μόνον οι ομοφυλόφιλοι να κάνουν χρήση της όποιας σεξουαλικής ικανοποίησης από το πισωπόρτι; Ας δοκιμάσουμε και εμείς, σκέπτονται κάποιοι άνδρες, που δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τον ανδρισμό τους. Με τη «συνεργασία» της συζύγου.

Είμαστε στον αιώνα που όλα θέλουμε να τα δοκιμάζουμε.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ!