ΟΛΟ ΤΟ STORY ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

 

Ο ηλικίας 32 ετών Ρομά αλβανικής καταγωγής που ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο πέραν της προκαταβολής των 3.000 ευρώ θα έπαιρνε από τους Αλβανούς κατάδικους, που είναι οι ηθικοί αυτουργοί, συνολικά 20.000 ευρώ για να εκφοβίσει όπως ισχυρίζεται τον δικηγόρο. Τελικά ο εκφοβισμός κατέληξε σε δολοφονία.

Ο δράστης συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε καταβολισμό Ρομά στη Πάτρα. Η αστυνομία διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή πως ήταν κατάδικος και πως είχε κάποια στιγμή πάρει άδεια αλλά στη συνέχεια δεν επανήλθε ποτέ στο σωφρονιστικό κατάστημα. Αναχωρώντας από τη φυλακή για την άδειά του είχε καταθέσει και τον αριθμό τηλεφώνου της μητέρας του δια του οποίου οι σωφρονιστικές αρχές θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Η αστυνομία όπως ήταν φυσικό παγίδευσε αυτό το τηλέφωνο και κατέγραψε συνομιλία κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης ενημέρωνε πως βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας για κάποιο συμβάν. Έτσι η αστυνομία ταυτοποίησε τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο δράστης ήταν καταδικασμένος για κλοπές σε ποινή φυλάκισης από 1ης Απριλίου του 2016 οπότε και φυλακίστηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας από όπου στις 5 Σεπτεμβρίου έλαβε πενθήμερη άδεια έχοντας συμπληρώσει το 1/5 της ποινής του. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018.

Τα ευρήματα στο διαμέρισμα του 32χρονου θεωρούνται πολύ σημαντικά απο τους αστυνομικούς, καθώς είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν και...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zoygla.gr