ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΚΑΤΑ… ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 

Ο Καρανίκας του Τσίπρα ο σύμβουλος, αυτό το γελοίο υποκείμενο της πολιτικής, είναι πολύ πιο σοβαρός από τον διακεκριμένο και αμερικανοανεθριμένο Έλληνα καθηγητή πανεπιστημίου του Λονδίνου, που τα έβαλε με τον Ιωάννη Αντετοκούνμπο. «Μας τα ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας…» λέει ο δόκτωρ, ο οποίος είναι μία προσωπικότητα στην ειδικότητα του. Και τι μ’ αυτό;

Κακιά φάρα οι καθηγητές του πανεπιστημίου. Οι αμαθείς. Πλασάρονται ως γνώστες και δεν γνωρίζουν τι δεν γνωρίζουν. Μιλάνε και γράφουν κάποιοι πανεπιστημιακοί κι είναι για γιαουρτόπιτες. Για σάπιες ντομάτες στη μάπα.

«Μας έγραψε στα αρχ… του όλους, την εθνική ομάδα, τη σημαία μας…» λέει ο καθηγητής για τον Αντετοκούνμπο. Ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Χειρότερος από πολιτικός, παρ’ ο,τι ταλαντούχος τεχνοκράτης. Να σου πω γιατί.

Δικαίωμα του να μη γουστάρει κάποιος να περνιέται για Έλληνας ένας μαύρος. Ένας κιτρινιάρης Κινέζος. Ένας Ινδιάνος. Ένας πυγμαίος. Γιατί όμως, ο καθηγητής της πλάκας βρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όχι τους... Έλληνες; Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων νοιώθουν υπέροχα με τον αράπη Αντετοκούνμπο. Τον έχουν για κανονικό συμπατριώτη τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ…