ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕ Η 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

 

Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των εγκεφάλων του πολυεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε είτε ως «βαποράκι» είτε να έπεσε θύμα του, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν ζητήσει ήδη τη συνδρομή της Interpol σχετικά με το ζήτημα.

Η Αστυνομία εξετάζει ενδεχόμενες επαφές της νεαρής Μυτιληνιάς με άτομο ή άτομα που την ενέπλεξαν στο κύκλωμα και την έπεισαν να μεταφέρει τα 2,5 κιλά κοκαϊνης από την Αιθιοπία, όπου βρισκόταν για άγνωστη αιτία, στο Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη στο αεροδρόμιο. Από το αποτέλεσμα των ερευνών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και η τύχη της νεαρής κοπέλας, όπως δηλώνει στο zougla.gr ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, καθώς θα διαφανεί ο βαθμός της εμπλοκής της στο κύκλωμα που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην κινέζικη μητρόπολη.

Το zougla.gr αποκαλύπτει μια περίεργη ανάρτηση ενός Αιθίοπα φίλου της στο facebook, στην οποία το όνομα της Ειρήνης «εξαφανίστηκε» μια μέρα μετά τη σύλληψή της.

Ο Β. Βer. (πρόκειται για τα αρχικά του), ο οποίος διαμένει στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, δηλώνει σε πρόσφατη... μυστήρια ανάρτησή του, στην οποία απεικονίζεται με περίεργα λευκά αντικείμενα στα μαλλιά του, ότι είναι μαζί με την Ειρήνη. Η εν λόγω ανάρτηση εμφανιζόταν και στο προφίλ της 19χρονης, μέχρι να την αφαιρέσει ο άνδρας μια ημέρα αργότερα...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zoygla.gr