ΚΟΚΑΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΡΕΜ ΝΤΕ ΛΑ ΚΡΕΜ'' ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ένας Σέρβος 33 ετών ονόματι Μάρτιν από την Βοϊβοντίνα με σπουδές στα οικονομικά στη Δανία που είχε πρόσφατα στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας αυτής υπόθεσης με τα 135 κιλά κοκαΐνης η οποία είναι και μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του ναρκωτικού που εντοπίστηκε ποτέ στην Ελλάδα.


Οι λεπτομέρειες της σύλληψης έχουν γίνει γνωστές. Από την πρώτη στιγμή που ο Μάρτιν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, τέθηκε υπό παρακολούθηση. Το πολυτελές διαμέρισμα του αλλά ο «προκλητικός» τρόπος ζωής του, σε συνδυασμό με σχετικές πληροφορίες που έφτασαν στα αστυνομικά γραφεία, προκάλεσαν αμέσως το ενδιαφέρον των έμπειρων στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να καταλάβουν ότι το σπίτι του 33χρονου αποτελούσε παράλληλα και «καβάτζα» για δεκάδες κιλά κοκαΐνη. 135 για την ακρίβεια αξίας μεγαλύτερης των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σύνδεση μεταξύ του Σέρβου και κυκλωμάτων ναρκωτικών που δρουν στην πρωτεύουσα για την εξυπηρέτηση της Αθηναϊκής «κρεμ ντε λα κρεμ» πέριξ του Κολωνακίου, των Βορείων Προαστίων και των ακριβών περιοχών της Νοτίου Αττικής. Ωστόσο, στην κατοχή του 33χρονου ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, εντός του διαμερίσματος, βρέθηκαν σημειώσεις οι οποίες αναφέρονται σε ποσότητες ναρκωτικών καθώς και σε... πελάτες. Αυτούς τους πελάτες έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα στελέχη της Δίωξης...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr