Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

 

Νέος Βασιλιάς των Καζίνο είναι ο Alexis Tsipras. Eβαλε όλη την Ελλάδα να περιμένει στην ουρά για να δει αν κέρδισε στη λοταρία του υπ. Οικονομικών. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν εξευτελίστηκαν τόσο με την θέλησή τους οι ανόητοι φορολογούμενοι. Και κερατάδες και δαρμένοι. Μιλάμε ότι ο Alexis Tsipras είναι γεννημένος για να γίνει ο Βασιλιάς του Las Vegas. Πιο μεγάλος παίχτης και από τον Κωνσταντίνο (Gus Boulis) Μπούλης, είναι ο Alexis. Μία δεν πιάνει μπροστά του ο συγχωρεμένος ο Gus. Ο Alexis είναι τιτανοτεράστιος.
Να γιατί, ρε νούμερα:

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet όλοι οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξήχθησαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της σούπερ φορο-λοταρίας των δέκα εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, καθώς απαιτούνταν μισή ώρα για κάθε κλήρωση, ενώ συνολικά διεξήχθησαν δέκα, από τις οποίες θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο kourdistoportocali.gr