ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ

 

Υπάρχει ζωή σ’ άλλον πλανήτη; Άντε πάλι η ίδια κασέτα στο σεριάνι. Τι πονηρεύεται η ΝΑΣΑ και δώστου να πάνε, πήγανε οι θεωρίες συνωμοσίας και μαλακίας για τους εξωγήινους και εξωανθρώπινους.

Δεν μ’ έπιασε ποτέ αυτή η μαλακία. Αυτό το ερώτημα. Αν υπάρχει ζωή σ΄άλλον πλανήτη, σ' άλλο γαλαξία. Η τρέλα της τρέλας. Και η μεγαλύτερη, η πιο σαλεμένη τρέλα πάει στην επιστήμη. Ποια βουνά και ποια ποτάμια; Καλά, από τα λίγα που ξέρω, μέχρι τα βουνά, τα ποτάμια και τις λίμνες, πάνε οι νεράιδες. Οι νεραϊδοεπιστήμονες έχουν φτάσει και ξεπεράσει τους πλανήτες της γειτονιάς μας.

Πάντα γρατσούνιζε το μυαλουδάκι η απορία, η αγωνία αν υπάρχουν εξωγήινοι, έξω από τη γη άνθρωποι, και τι είδους δίποδα, τρίποδα, δικέφαλα, ακέφαλα είναι. Μετά τον πόλεμο το πράμα έφθασε στην υστερία με τα ΑΤΙΑ, τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τα ufos.

Γιατί δεν ρωτάνε τον Θεό για να τελειώνουμε. Στο φινάλε, η θρησκεία γιατί υπάρχει; Να επικοινωνούμε με τον μεγαλοδύναμο.

Ρωτάω, λοιπόν. Να κάνουν και μια σοβαρή δουλειά οι πάπες και οι πατριάρχες. Όχι να μας τα ζαλίζουν, να λένε τα ίδια και τα ίδια στους αιώνες. Αφού, λοιπόν, παίζει το ερώτημα, η ανησυχία και ξοδεύονται τα δις των δις για τα διαστημικά προγράμματα, να ρωτηθεί ο παππούς. Έφτιαξες Αδάμ και Εύα σ’ άλλον πλανήτη, ναι ή, όχι; Και σε ποιον, σε ποιους πλανήτες, να μας πει.

Τον ρώτησαν τον Θεό και δεν τους απάντησε, ρωτάω. Ντρέπονται, φοβούνται να ρωτήσουν; Μήπως τους έδωσε την απάντηση και την κρατάνε για πάρτη τους οι δεσποτάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ