ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ

 
Δύο 24ωρα μετά το πρωτοφανές συμβάν στο γήπεδο της Τούμπας και τις εικόνες του οπλοφόρου προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει ακουμπώντας το πιστόλι του στον αγωνιστικό χώρο, που ντρόπιασαν την Ελλάδα παγκοσμίως, αρχίζουν και ξεδιαλύνουν τα πράγματα, αλλά και αποκαλύπτονται οι ευθύνες.
 
Την κύρια ευθύνη φέρει ο αστυνομικός διευθυντής Φώτης Δομζαρίδης, ο οποίος ελέγχεται για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε εξαρχής τη βάναυση παραβίαση των νόμων από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Προ καιρού είχε αναβάλει αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να διευκολυνθεί πορεία οπαδών του «Δικεφάλου» του Βορρά στο κέντρο της πόλης.

Ο αστυνομικός διευθυντής γνώριζε εξαρχής πως στη φρουρά του Ιβάν Σαββίδη υπηρετεί αστυνομικός εν ενεργεία, τον οποίο έχει διαθέσει η ΕΛ.ΑΣ. στον επιχειρηματία. Ο άνθρωπος αυτός μαζί με άλλους τέσσερις ιδιωτικούς σωματοφύλακες ήταν από την πρώτη στιγμή με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ακολούθησε μάλιστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας απόλυτη γνώση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι σωματοφύλακές του οπλοφορούσαν.
 
Ο αστυνομικός διευθυντής είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλη τη σκηνή που διαδραματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε ακολουθώντας τις επιταγές του νόμου να διατάξει τη σύλληψη του επιχειρηματία, ο οποίος καταφανώς διέπραττε εκείνη την ώρα σειρά αδικημάτων. 

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αναζητείται, ω του θαύματος, και ο εν ενεργεία αστυνομικός της φρουράς Σαββίδη, όπως αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι τέσσερις σωματοφύλακές του.

Πάλι, ω του θαύματος, η αστυνομία Θεσσαλονίκης δεν έχει καταφέρει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες να εντοπίσει ούτε έναν από τους πέντε αυτούς καταζητούμενους...
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr