ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ GAY!

 

''Δεν σας λέω αν είμαι gay''. Πολύ μεγάλη δήλωση του Τζωρτζ Κλούνυ. Και πολύ μεγάλη στάση απέναντι στις φήμες και όσα γράφονται στο διαδίχτυο για την ομοφυλοφιλία του κορυφαίου σταρ του Χόλυγουντ. ''Αδιαφορώ για τους ψιθύρους'' είπε.

Έτσι οφείλει να κάνει ένας αληθινός δημόσιος άνδρας. Όχι μηνύσεις και αγωγές. Ούτε διαψεύσεις. Να αρνείται να αναφερθεί στα προσωπικά του. Στο τι κάνει, στο τι δεν κάνει.

Παλιά καραμέλα αυτή. Ότι ο ωραίος και αστραφτερός George Clooney είναι αδελφή. Και γιατί να ενδιαφέρει αν είναι. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι. Να μην είναι. Και δεν έχει καμία υποχρέωση να δίνει εξηγήσεις, δικαιολογίες. Να «απολογείται».

''Αρνούμαι να διαψεύσω, ότι δεν είμαι gay, διότι μια τέτοια δήλωση αποτελεί ύβρις προς την gay κοινότητα''. Δημόσια τοποθέτηση για Όσκαρ στο ρόλο του κοινωνικού ατόμου. Του υποδειγματικού παγκόσμιου πολίτη.

Έτσι είναι. Όταν ισχυρίζεσαι «Δεν είμαι» υπονοείς ότι είναι καταδικαστέο να είσαι.

Σπουδαίος ηθοποιός ο Κλούνυ. Ηθοποιάρα. Και σούπερ ποιοτικές είναι όσες ταινίες σκηνοθέτησε. Μέχρι εκεί. Δεν ασχολούμαι αν είναι ή δεν είναι ομοφυλόφιλος. Aν παντρεύτηκε για να κρύψει την ομοφυλοφιλία του.

Διαβάστε ακόμα:

BOTOX ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ