ΕΙΔΕΣ, Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να κτυπήσει με πυραύλους την Συρία κι έτσι να προκαλέσει την Ρωσία, με σκοπό να κάνει αντιπερισπασμό στην πορνοστάρ και τις αποκαλύψεις της. Το λένε στα σοβαρά και σοβαροί άνθρωποι. Ότι ο πλανητάρχης για να στείλει στο περιθώριο το σε βάρος του ροζ σκάνδαλο, κάνει το σαματά μπαίνοντας χοντρά στο πολεμικό παιχνίδι στη Συρία.

Τίποτα δεν αποκλείεται, αν θέλουμε να μιλάμε και εμείς σοβαρά. Ο βαψομαλιάς είναι στη χειρώτερη θέση από τότε που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Πέρα απ’ όλες τις άλλες σεξουαλικές αταξίες του, έσκασε κι αυτή με την αξιοπρεπή τσούλα Stormy Daniels, που ισχυρίστηκε ότι είχε συστηματικές επαφές κρεβατικού τύπου με τον Τραμπ ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την Μελάνια.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Είπαμε. Δεν παραγνωρίζουμε, όμως, το πιο σημαντικό. Η Αμερική θα πεθάνει, θα σταματήσει να είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη αν δεν κάνει πόλεμο. Πολέμους. Η καταστροφή η οικονομική για την πλανηταρχία είναι αν σταματήσουν τα πολεμικά της εργοστάσια να παράγουν όπλα.

Και με ανέραστο πρόεδρο οι ΗΠΑ πάντα βρίσκουν αιτίες να εμπλέκονται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Και να τρομοκρατούν κράτη που υποχρεώνονται να κάνουν παραγγελίες, να αγοράζουν όπλα από την χώρα της ελευθερίας. Έχει και το άγαλμα!

Διαβάστε ακόμα:

ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ